Annonce:
Annonce:

Se video: Aarhus-drenge laver ond joke på intetanende ven

Drengene udsatte deres ven for grov fødselsdagsjoke, som han faldt pladask for. Se joken i videoen herunder

Se 'Pedersen' blive snydt så vandet driver her.
Annonce:
Følg Samfund

Det er blevet tradition at uddele kanel til folk, der på deres 25 års fødselsdag stadig er ugifte, men aarhusianske Christian Dalsgaard og hans venner havde også en anden overraskelse oppe i ærmet da deres gode ven 'Pedersen' for nyligt fyldte 25.

De havde nemlig planlagt en spøg, som 'Pedersen' nok sent vil glemme.

- Det var ikke fordi, folk gik så meget op i at give ham kanel, det var mere det med den her prank, fortæller Christian Dalsgaard til Ekstra Bladet om spøgen, der var inspireret af en lignende norsk video set på Youtube.

For at få skovlen under 'Pedersen' gav vennerne ham bind for øjnene, satte ham ind i en bil og fortalte ham, at der var 'noget grænseoverskridende' i vente.

Annonce:

- Han var ude i bungeejump og den slags sager, så han var rimelig nervøs, da vi efter tredive minutters kørsel vendte tilbage til lige ved siden af hvor han bor. Det anede han jo intet om, fortæller Christian Dalsgaard.

'Var sikker på at jeg skulle springe'
I videoen er det tydeligt, at 'Pedersen' tror han befinder sig i højderne, og han skal til at springe elastikspring, selvom han i virkeligheden står på en palle cirka 20 centimeter over jorden.

- Jeg satte mig ind i bilen, og så kørte vi 20-30 minutter på motorvejen. Det gjorde så ondt i maven og i hovedet, for jeg var så sikker, at jeg skulle ud at springe. Jeg var ikke et sekund i tvivl om det, siger 'Pedersen' om den noget anderledes fødselsdagsgave.

- Da de får mig ud af bilen og spænder selen, så spænder de den så stramt, at jeg ikke er i tvivl.

En kammerat lavede samtidig sin stemme om, så det lød som en fremmed instruktør, der skulle hjælpe med at udføre springet.

Annonce:

- Da de så fører mig op på pallen, tænker jeg 'ok, nu sker det bare', fortæller 'Pedersen' om sekundet inden han kastede sig 'ud i det' til sine venners store morskab.

Spøgen skal overgås
Da det gik op for 'Pedersen', at han ikke skulle springe elastikspring alligevel, var han både en smule forvirret og chokeret over, hvordan det var lykkes vennerne at narre ham.

- Jeg var jo helt rystet til at starte med og tænkte 'hvad helvede foregår der her? Nej nej nej, jeg er jo blevet taget fuldstændig med bukserne nede', fortæller han om reaktionen på spøgen.

Hvordan han skal overgå den og få hævn over vennerne, ved han ikke endnu, men der er tid til at tænke over det.

- Den næste der bliver 25 har fødselsdag i juni, så der er god tid til at planlægge, og det skal nok blive vildere, forsikrer 'Pedersen', der også har fået kække kommentarer til videoen fra familie og venner på Facebook.

- Min moster skrev i en kommentar 'åh nej, jeg frygter allerede din 30 års fødselsdag', lyder det fra 'Pedersen'.

Annonce:

Bagefter stod den på kanel, som traditionen byder ved en single-persons 25 års fødselsdag.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: