Annonce:
Annonce:

Se videoen: Her bliver kvindelig dyreredder overfaldet i Vollsmose

TV 2/FYN har fået mobiloptagelser fra Vollsmose, der viser dele af en episode, hvor en gruppe unge personer omringer og overfalder en kvindelig dyreredder i bil. Se videoen her

Sagen er nu meldt til politiet, og Dyrenes Beskyttelse fortæller, at organisationen ikke længere kører ud til bydelen (Video: TV2 Fyn)
Annonce:
Følg Samfund

En kvindelig dyreredder fra Dyrenes Beskyttelse var den 27. marts kørt til Vollsmose for at hente en kat, der var kommet til skade. 

Men da hun kom til området, blev hun i sin bil omringet af op mod otte unge. Ifølge Fyns Politi og et vidne, der optog dele af episoden, fik gruppen stoppet bilen. Her flåede de døren op og stjal tændingsnøglen. Vidnet, der har ønsket at være anonym, fortæller til TV 2/FYN, at kvinden blev revet i  håret og råbt ind i hovedet af nogle af personerne. 

Det bekræfter Fyns Politi over for TV 2/FYN.

Annonce:

- En eller anden råber: Vi slår dig ihjel. Hun bliver selvfølgelig bange. Umiddelbart efter er der en anden, der sætter sig ind på forsædet og sætter bilnøglen i, så hun kan køre derfra - og vedkommende siger: Nu skal du køre herfra. Og det gør hun så, fortæller Johnny Schou, der er politiinspektør ved Fyns Politi.

Kampklædt politi i aktion: Hvidklædte mænd anholdt og ført væk

Borgmester får politi-beskyttelse mod Black Army: Borgerne får ikke

Behandles som en voldssag
Videoen viser, at i hvert fald to mænd sparker på kvindens bil, hvor baglygten blev smadret - og der blev sparket buler i bilen.

Videoen er knap tre minutter lang og viser også gruppen af unge omringe den hvide bil. Flere af personerne er henne ved den åbne bildør og stikker hovedet ind i bilen til den kvindelige dyreredder. 

Kører ikke længere i området
Det var anden gang, at den frivillige kvindelige dyreredder blev udsat for chikane i området. Dagen forinden overfaldet havde den samme gruppe angiveligt kørt helt tæt på hende med deres biler.

- Kvinden er meget berørt af overfaldet og har modtaget krisehjælp, siger Henrik Bucholdtz, dyreværnschef i Dyrenes Beskyttelse.

Annonce:

Politichef om borgmester omringet af bande: Der er noget at gå efter

Sagen er nu meldt til politiet, og Dyrenes Beskyttelse fortæller, at organisationen ikke længere kører ud til bydelen.

- Vi opfordrer folk, der henvender sig i tilfælde af, at der er et dyr i nød i Vollsmose, til selv at fragte dyret ud til en dyrlæge, og så overtager vi sagen derfra, siger Henrik Bucholdtz.

Han mener, at de pågældende personer i Vollsmose kan have set sig sur på den kvindelige redder, fordi hun ankom til området i en af Dyrenes Beskyttelses dyreambulancer med blink på taget og logo på siden.

- Vi er måske blevet forvekslet med en myndighed, men vi er en frivillig organisation, der kun ønsker at gøre en forskel for dyrene, og ikke andet, siger dyreværnschefen til TV 2.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: