Seer redder tv-værts liv: Spottede knude på hans hals

En meget opmærksom seer har muligvis været med til at redde en tv-værts liv, da hun så hans program og opdagede noget usædvanligt

Tarek blev opereret i halsen, efter en seer opdagede en knude på hans hals. (Privatfoto)
Tarek blev opereret i halsen, efter en seer opdagede en knude på hans hals. (Privatfoto)

Værten på tv-programmet 'Flip or Flop', Tarek El Moussa, fik i 2013 diagnosticeret kræft i skjoldbruskkirtlen i en alder af kun 31 år. Da kræften blev opdaget forholdsvist hurtigt, kom han i behandling og er i dag erklæret rask.

Men det er muligvis kun, fordi en seer var særlig opmærksom. Det skriver Global News.

Seeren, Ryan Read, sad og så programmet 'Flip or Flop', da hun opdagede noget usædvanligt på værtens hals.

Read, der er uddannet sygeplejerske, skrev straks en mail til El Moussa og opfordrede ham til at få knuden undersøgt med det samme, da hun havde mistanke om, at det kunne være en kræftknude.

Stina Bentsen var med i Paradise Hotel sæson 6. Foto: TV3 Paradise Hotel Paradise-babe har fået kræft igen

Tv-værten havde faktisk allerede været til læge med knuden, som han havde fået at vide, var godartet. Men efter Ryan Reads mail opsøgte han en ny læge, der gav ham diagnosen kræft.

- Jeg havde en fornemmelse. Og halvvejs i en episode af programmet satte jeg det på pause, spolede tilbage og så det igen. Så et par afsnit til. Og så tænkte jeg, at der måtte være noget galt, og at jeg måtte gøre ham opmærksom på det, siger Ryan Read i et interview i tv-programmet The Doctors, hvor hun mødte Tarek El Moussa for første gang.

Tarek fik fjernet sin skjoldbruskkirtel og under operationen opdagede lægerne, at kræften havde spredt sig til lymfeknuderne. Han kom i kemobehandling, som heldigvis virkede, og han er i dag, som 33-årig, erklæret rask.

- Jeg er så glad. Hvis det ikke var for TV, og at hun opdagede den store knude på min hals, ville jeg stadigvæk rende rundt med kræft i min krop i dag – og sikkert aldrig gjort noget ved det, siger Tarek El Moussa i interviewet med The Doctors.