Sekscifret pengebeløb fundet i husholdningsmaskine

Et sekscifret pengebeløb er blevet fundet i en husholdningsmaskine på en genbrugsplads i Kalundborg

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Frivillige fra en lokal genbrugsorganisation havde sendt en defekt husholdningsmaskine til ophug, men i maskinen fandt de hverken støv eller knækkede ledninger - de fandt et sekscifret pengebeløb i kontanter.

Det skriver sn.dk.

Frivillige fra en lokal genbrugsorganisation i Kalundborg, kaldet Spildopmagerne, afleverede mandag klokken 12.25 et sekscifret kontantbeløb til Midt- og Vestsjællands Politi. Det bekræfter Camilla Schouw Broholm, der er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi over for Ekstra Bladet.

De frivillige modtog maskinen omkring torsdag sidste uge, men da den ikke virkede, blev den sendt til ophug på Kalundborg Genbrugsplads.

Maskinen nåede dog ikke at blive destrueret, før det sekscifrede pengebeløb blev fundet.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Spildopmagerne, men de har ikke ønsket at kommentere hændelsen.

Politiet vil finde ejermanden
Politiet leder nu efter kontanternes ejermand, men de kan ikke oplyse den præcise mængde af penge, eller hvilken type husholdningsmaskine der er tale om.

- Vi kan ikke videregive de informationer, da alle og enhver i så fald ville kunne komme ind og gøre krav på pengene. Vi bliver nødt til at holde oplysningerne tilbage, så vi ved, vi har de rette ejere, hvis de melder sig, fortæller Camilla Schouw Broholm.

Det er dog ikke første gang, at Midt- og Vestsjællands Politi finder en stor stak penge. Politiet har tidligere fundet mange penge i en pose med garn.

- For nylig fik vi en henvendelse magen til. Dengang var det dog 'kun' et femcifret beløb, siger Camilla Schouw Broholm.

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

71 kommentarer
Vis kommentarer