Sender en gribende tak midt i sorgen

Anne og Anders Holch Povlsen sender søndag en tak til alle dem, der sidste lørdag deltog i begravelsen af familiens tre børn

Efter ceremonien i kirken blev der sunget en salme, og datteren Astrid sendte et bundt balloner til vejrs, inden de tre rustvogne kørte væk. Video: Ritzau

I morgen vil læserne af Århus Stiftstidende kunne læse en ganske usædvanlig annonce.

Midt i sorgen har familien Holch Povlsen indrykket en gribende tak, hvor de også selv forsøger at trøste de mange andre familier, der mistede deres kære under terrorangrebene i Sri Lanka.

'Vore tanker og kondolencer går ligeså til de mange andre familier, der også har mistet deres kære under de tragiske begivenheder i Sri Lanka,' skriver Anne og Anders Holch, der i den ganske omfattende tekst flere gange takker de mange, der har haft deres familie i tankerne.

Se også: Lars Løkke deltager i begravelsen af terror-dræbte børn

De tre kister var tungt smykket med blomster og forrest blev kisten med Alfred og de balloner, der kort efter blev sendt til vejrs, båret. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
De tre kister var tungt smykket med blomster og forrest blev kisten med Alfred og de balloner, der kort efter blev sendt til vejrs, båret. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Anders Holch Povlsen har mistet tre af sine fire børn. Foto: Jan Sommer Plus Bestseller-milliardærens utrolige liv: Godser, Formel 1, succes og sorg

Datter overlevede
Sidste lørdag blev familiens tre børn - Alma, Agnes og Alfred - begravet med deltagelse af hele det officielle Danmark. Tilbage har familien nu alene datteren Astrid, der overlevede angrebet sammen med sine forældre.

'Vi er taknemmelige for vores elskede datter Astrid, og vi vil sammen ære Alma, Agnes og Alfreds minde. De vil for altid være i vore hjerter,' lyder det afsluttende i takkebrevet underskrevet Anne & Anders og prydet med tre svævende fjer.

Du kan læse hele teksten herunder.

Anne og Anders Holch Povlsen. Foto: Jonas Olufson Terror - 25. apr. 2019 - kl. 23:46 Holch Povlsen-familien takker for støtte

Dokumentation: Det skriver familien

 

TAK

Vi vil gerne udtrykke vores dybfølte taknemmelighed for den hjertevarme, omsorg og støtte, vi har modtaget efter tabet af vores tre elskede børn, Alma, Agnes og Alfred.

Vi er dybt bevægede over de mange betænksomme og kærlige kondolencer, hjertelige tanker, blomster, tegninger og omsorgsfulde hilsner, der er blevet sendt til os fra nær og fjern. Det rører os dybt og giver os en styrke, der vil hjælpe os fremover.

Hjertelig tak til alle de dejlige mennesker, der mødte op i lørdags og støttede os ved begravelsen i Aarhus Domkirke. En afsked der blev både smuk og højtidelig.

Vore tanker og kondolencer går ligeså til de mange andre familier, der også har mistet deres kære under de tragiske begivenheder i Sri Lanka.

Vi er taknemmelige for vores elskede datter Astrid, og vi vil sammen ære Alma, Agnes og Alfreds minde. De vil for altid være i vore hjerter.

Med kærlige hilsener
Anne & Anders

Skærm

Hent flere
Hent flere