Sex og stoffer: Airbnb-gæster ødelagde romantisk bryllupsnat

Der ventede et nygift par lidt af en overraskelse, da de vendte hjem efter deres eget bryllup

Fransisco Peres og Justine Smith fik ikke ligefrem den bryllupsnat, de havde håbet på. (Arkivfoto: Corbis/Flirt)
Fransisco Peres og Justine Smith fik ikke ligefrem den bryllupsnat, de havde håbet på. (Arkivfoto: Corbis/Flirt)

Da Fransisco Peres og Justine Smith blev gift nytårsdag, fik de en bryllupsnat, de sent vil glemme. Men ikke på den måde, man skulle tro.

Parret bruger jævnligt udlejningstjenesten Airbnb til at leje to ekstra værelser ud, og da det viste sig at være umuligt at annullere en reservation på deres bryllupsnat, tænkte de, at det nok skulle gå, og at de desuden også havde brug for pengene. Det skriver Daily Beast og BuzzFeed.

Se også: Norge vil have indsigt i Airbnb-udlejeres indtægter

Efter et stille bryllup vendte det nygifte par tilbage til deres lejlighed omkring klokken halv tre nytårsnat. Her, påstår Justine Smith, fandt de stuen fuldstændigt hærget. Lejerne var ikke længere hjemme, men da de kom tilbage senere på natten, fortæller bruden til DailyBeast, begyndte de fremmede at tage stoffer i stuen, for derefter at have sex.

Og som om det ikke var drama nok på det, der skulle have været en romantisk bryllupsnat, blev ægteparret morgenen efter mødt af gæsterne, der ikke havde en trevl på kroppen. Her viste det sig, at de festende gæster havde taget flere fremmede med sig hjem for at dyrke sex.

Se også: Kvinde sagsøger Airbnb: Blev filmet nøgen med skjult kamera

Heldigvis var det som et lille plaster på såret, da de – nu fem – fremmede mennesker brødebetyngede gav sig til at rydde op i stuen.

- Jeg var ret imponeret, siger Justine Smith til BuzzFeed.

Parret har senere fortalt, at Airbnb efterfølgende har tilbudt at kompensere ægteparret for de tre ekstra uventede gæster. Parret fik fem stjerner i deres rating fra de trods alt samvittighedsfulde Airbnb-gæster. Og før de gik, lagde de en undskyldende seddel til Justine Smith og Fransisco Peres.

Se her, hvad de skrev:

11 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere