'Sha-la-la-la-la': Her synger kontroversiel præsident dansk mega-hit

Filippinernes præsident Rodrigo Duterte kastede sig torsdag ud i en tvivlsom karaoke-version af Walkers-hittet 'Sha-la-la-la-la'

Her kan du se den 'smukke' duet. Video: AP

Se Duterte fyre den af herover artiklen

I maj blev 71-årige Rodrigo Duterte valgt som præsident i Filippinerne, efter han i en benhård valgkamp blandt andet lovede at fjerne kriminalitet og korruption i landet.

Præsident Duterte sammenligner sig selv med Adolf Hitler under sin seneste pressekonference. Foto: AP. Krig & katastrofer - 30. sep. 2016 - kl. 15:19 Duterte sammenligner sig selv med Hitler

Siden har den tidligere borgmester i byen Davao flere gange været i fokus for sine kontroversielle udtalelser, der flere gange er blevet sendt i retning af den afgående amerikanske præsident Barack Obama.

Se også: Filippinerne undskylder for at kalde Obama en horeunge

Se også: 'Obama, gå ad helvede til!'

Rodrigo Duterte har svoret, at han vil finde og dræbe alle, der er involveret i narkokriminalitet i Filippinerne, men torsdag viste han en mere følsom side, da han ved en statsmiddag hos Malaysias premierminister Najib Razak valgte at vise verden sin sangstemme.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Her ses Rodrigo Duterte til et pressemøde i maj. Foto: AP
Her ses Rodrigo Duterte til et pressemøde i maj. Foto: AP

Ingen stor sanger
I en video, som du kan se lige herover artiklen, ses Rodrigo Duterte og Najib Razak kaste sig ud i den populære fest-aktivitet karaoke, og de to herrer havde valgt at fyre den af til nummeret 'Sha-la-la-la-la', der i 1973 blev sendt på gaden af den danske glam-gruppe Walkers.

På scenen er 63-årige Najib Razak klart den mest udadvendte af de to politikere, og han giver også smagsprøver på sine danse-moves.

Rodrigo Duterte er i den tilbagelænede crooner-rolle, og han virker mere fokuseret på at levere sangen korrekt end at imponere med et sceneshow.

Se også: Politi dræber borgmester og ni livvagter

Det ville være synd at sige, at de to sangfugle besidder store musikalske talenter, for deres udgave af det danske hit ramte mildest talt sjældent tonerne.

Kæmpe-hit
Walkers' 'Sha-la-la-la-la' blev i 1973 en acceptabel succes på hitlisten, men i 2000 blev den hollandske dance-gruppe Vengaboys' version af sangen et verdenshit, og den er i skrivende stund hørt mere end 18 millioner gange på Youtube.

Pop-bandet Dreamhouse indspillede i 1998 en version af sangen, og det blev et mindre hit i Sydøstasien

Her ses Obama i september reagere på horeunge-svineren fra Rodrigo Duterte. Video: AP

14 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere