Annonce:
Annonce:

Sidemanden på fly hånede hende i sms: Så reagerede Natalie

Natalie Hage konfronterede den fremmede mand, da hun opdagede at han hånede hende i sms-beskeder

Annonce:
Følg Samfund

Plus-size modellen Natalie Hage sad på et fly på vej mod Los Angeles, da hun opdagede at den fremmede mand i sædet ved siden af hende skrev en række grimme sms-beskeder om hende.

Forinden havde manden i 20 minutter vendt og drejet sig i sædet - stønnet og sukket højlydt - og nu skrev han altså sms-beskeder, som han forsøgte at skjule ved at dreje skærmen væk fra hende.

Natalie Hage fik dog et glimt af beskederne, da det lykkedes hende at tage et billede af skærmen med sin mobiltelefon. Det skriver en række internationale medier - blandt andre Daily Mail.

Annonce:

- Jeg havde betalt 70 dollar for ekstra benplads, men da jeg bookede var der kun midtersæder tilbage, så jeg tog hvad jeg kunne få. Så snart jeg har sat mig ned, begynder herren på min venstre side at stønne og sukke højlydt og vende og dreje sig i sædet. Jeg kan ikke undgå at lægge mærke til at han hidsigt skriver en række beskeder og forsøger at skjule dem ved at vende telefonen væk fra mig. Næste gang han sender en sms, får jeg sneget mig til at se skærmen.

- Det var en række ondskabsfulde og nedladende beskeder og de handlede om mig. Jeg er også overbevist om, at han tog billeder af mig. Beskederne var til en kvinde ved navn Linda, der svarede med lige så grimme beskeder om mig - en person der ikke engang kunne se situationen, forklarer Natalie Hage i et opslag på Instagram.

I sms-beskederne skrev sidemanden blandt andet at han var bange for at efterlade et mærke på ruden, fordi han var presset helt op af den og 'Linda' responderer ved at skrive 'Lad os håbe at hun ikke har spist mexicansk mad'. Hertil svarer manden 'Jeg tror at hun har spist en hel mexicaner'.

Natalie Hage konfronterer derefter manden og optager konfrontationen med sin telefon. Videoen har hun lagt på Facebook og bedt sine følgere om at dele den.

Ifølge Natalie Hage er det langt fra første gang, at hun oplever at blive chikaneret af en fremmed på grund af sin vægt.

Annonce:

'Dette er hverdag for overvægtige mennesker og ikke en enkeltstående episode på et fly. Det kan ske i bussen, i køen i supermarkedet, til en koncert eller på sociale medier. Tidspunkter hvor man er i sine egne tanker og ikke generer nogen.

Folk kan stadig finde på at såre dig. Det eneste man kan gøre er at sige til sig selv, at man ikke har gjort noget forkert blot ved at eksistere og så komme videre. Hver eneste gang jeg oplever noget som dette gør det mig ekstremt ked af det og samtidig rasende'.

Se hvordan konfrontationen gik øverst i denne artikel.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: