Sigøjner-boss vil have nyt navn: Her er nomineringerne

Ekstra Bladets læsere har sendt et hav af bud på, hvad sigøjner-bossen skal tage navneforandring til

Gimi Levakovic gik i clinch med DF's Martin Henriksen i Ekstra Bladets debatprogram 'Frontalt' tidligere på året. Se uddrag fra programmet her.

Man kan sige meget om Ekstra Bladets læsere, men kreative det er de.

Ekstra Bladet bad i går læserne komme med forslag til, hvad Gimi Levakovic skal hedde, hvis han gør alvor af sit løfte om at skifte efternavn.

Familien har hang til at benytte kendte skuespilleres navne og Hollywood-figurer til deres navneskilte. Alpacino Petrovic er således navnet på en af familiens kriminelle medlemmer. Han blev for nyligt udvist af Danmark og idømt et år og tre måneders fængsel for vanvidskørsel gennem København.

Gimi Levakovic ynder imidlertid også at omtale sig selv som Gimi Boss 007, og et af forslagene referer da også til en kendt James Bond-skuespiller.

Blandt forslagene er nemlig Gimi Moore, som ligger op ad den kendte skuespiller Roger Moore, der har spillet Jamens Bond mere end en gang. Navnet passer også perfekt, fordi Gimi Levakovic og familien har nasset på det danske samfund, lyder det blandt forslagsstillerne.

I det hele taget ligger mange forslag op af Gimi et eller andet. Et andet bud er Gimi Cash, som ligeledes begrundes med familiens evne til at få andre til at betale.

Endvidere er der et forslag fra John, som foreslår et navn, der ligger op ad Levakovic. Johns forslag er: Leverafkommunen.

Endelig foreslår Gitte, at Gimi Levakovic kigger mod landet, hvor han er statsborger, Kroatien. Således lyder forslaget, at han skal tage efternavnet Izmamljivac, som skulle betyde nasserøv på kroatisk.

Men det er naturligvis læserne, der afgør, hvad det perfekte navn er. Deltag i afstemningen.

Imens kan du læse, hvad Gimi Levakovic selv foreslår, da Ekstra Bladet taler med ham:

- Mine børn skal ikke i fængsel. Det er der, det stopper, siger Gimi Levakovic. (Foto: Jakob Jørgensen) Krimi Nu vil sigøjner-boss tage navneforandring - og finde et arbejde

Krimi Sigøjnerboss vil have møde med statsministeren: Klar til at forlade Danmark

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere