Sjovt eller ondt? Børn skrækslagne over det nye Snapchat

Videoen nedenfor hører til den onde type, men det er svært ikke at trække en lille smule på smilebåndet, når de små opdager, hvad det nye Snapchat kan

Se videoen her

Regnbue-bræk, dæmon-ansigter og smadret skærm - der er snart ikke grænser for, hvad man kan få ud af den nye funktion på beskedtjenesten Snapchat.

I midten af september kunne man opdatere sin app og gå på opdagelse i de nye filtre, der kan komme frem, når man har peger kameraet mod et ansigt.

Ved eksempelvis at løfte øjenbrynene eller åbne munden får man sig noget af en overraskelse, når et af filtrene er slået til. Eksempelvis kan der fremkomme store hugtænder og uhyggelige lyde - noget, der kan give lidt af et chok, hvis man ikke er forberedt på det.

Nogle forældre har 'udsat' deres børn for de grumme filtre, og børnenes reaktioner er bestemt ikke til at tage fejl af. Med vild panik i øjnene og gråd i stemmen flygter de små rædselsslagne fra telefonens kamera. Selvom de umiddelbart bliver chokeret, mon så ikke de med tiden alligevel lærer at muntre sig ret godt med det.

Hvad mener du - sjovt eller ondt - se videoen ovenfor.

Det er ikke kun mennesker, der kan lege med de nye filtre. Dyr er også mere end velkomne.

30 kommentarer
Vis kommentarer