Skæbnens time: 3F-formand skal stå skoleret

Nu skal Per Christensens skæbnes besegles efter afsløringer om fagbossens dobbeltliv

Inden krisemødet udtrykt formanden for 3F Storkøbenhavn fuld opbakning til Per Christensen.
Følg Samfund

Ekstra Bladet er tirsdag til stede ved 3F's hovedkvarter på Kampmannsgade 4 i København, hvor et ekstraordinært krisemøde i fagforbundet finder sted.

Mødet i fagforbundets magtfulde hovedbestyrelse var angiveligt sat til at begynde klokken 10.

På vej ind til mødet fangede Ekstra Bladets reporter Jesper Holm, der er formand i 3F i Storkøbenhavn. Han udtrykker fortsat tillid til Per Christensen.

- Der er fuld opbakning til Per fra os i hele 3F Storkøbenhavn. I nogle dage vil det være besværligt, men på den lange bane er jeg ikke spor i tvivl om, at han er den rigtige forbundsformand.

- Mit umiddelbare indtryk er, at der er fin opbakning hele vejen rundt. Fra vores side af er der i hvert fald fuldkommen opbakning. Om han kan blive ved med at holde til det her, det ved jeg ikke noget om, sagde Jesper Holm.

Han opfatter Per Christensens dobbeltliv som privatlivets fred og uddyber, at han ikke blander sig i formandens private anliggender.

Kan ikke afsættes
Ifølge Finans har Hovedbestyrelsen ikke formelt set mulighed for at afsætte Per Christensen som fagforbundets øverste styrmand.

Hovedbestyrelsen kan dog - hvis flere betingelser er opfyldt - indkalde til en ekstraordinær kongres for at vælge en ny formand.

Per Christensen er kommet i søgelyset, efter B.T afslørede formandens dobbeltliv, hvor han i årevis har levet et liv med flere kvinder, løgne og utroskab.

Topchefen har i en periode på flere år haft adskillige kærester på samme tid, hvor løgne og utroskab har været en fast del af hverdagen.

Uden at de bedragede kvinder har anet noget, har Per Christensen levet et liv med to faste partnere, to svigerfamilier, to forskellige omgangskredse og to sæt bonusbørn.

Ekstra Bladet følger udviklingen ...

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+