Skal du på date? Så drop disse frisurer

En undersøgelse viser, at visse frisurer er et stort turn-off for mænd og kvinder

Guide: Frisør Ole Wagner viser, hvordan man kan sætte håret til en date eller fest

Hestehaler til mænd og tydelige extensions til kvinder er et no-go. Sådan lyder hovedkonklusionen i en undersøgelse foretaget af hårproduktfirmaet Fudge Urban ifølge The Mirror.

Cirka 2000 singler, der alle er aktive på datingmarkedet online, har deltaget i undersøgelsen og givet forskellige frisurer tommel op eller ned. Med hele 51 procent af stemmerne er tydelige hår-extensions den værste frisure til kvinder, mens hestehalen er den værste frisure til mænd med 41 procent af stemmerne.

- Hvis jeg ser en fyr med hestehale eller knold på min datingprofil, så skiller jeg mig af med ham med det samme, lyder det fra 25-årige Claire Cavendish, der har deltaget i undersøgelsen.

Beyonce med ny frisure til fødselsdagen. (Privatfoto) Intl. kendte - 5. sep. 2015 - kl. 20:20 Beyonce med ny fødselsdags-frisure

Blondiner over brunetter
41 procent af mændene bryder sig heller ikke om kvinder, der har farvet deres hår i pangfarver, og de foretrækker naturlige blondiner fremfor brunetter. Uanset hårfarve er langt hår til kvinder mændenes yndlingsfrisure med 36 procent af stemmerne.

39 procent af kvinderne tænder af på mænd, der generelt har længere hår end dem, og 37 procent synes, at mænd med en hårknold er det værste. Kvindernes yndlingsfrisure til mænd er en korthårsfrisure, hvor håret på toppen er længere end resten.

Hår er ikke alt
Heldigvis er der også nogle, der ikke interesserer sig så meget for deres dates hår.

- For at være ærlig, så er jeg ret interesseret i hvilken som helst kvinde, der er interesseret i mig. Jeg bliver lidt skræmt af de der mærkelige øjenbryn, men det ville ikke stoppe mig fra at gå på date, lyder det fra 31-årige Adam Hendry.

Se også: Oscarvinder med ny frisure: Grønt hår

Smil og tøjstil
Undersøgelsen viste desuden, at det største 'turn-on' for en mand er 'et pænt smil' med 66 procent - for kvinderne er det 'en god tøjstil' med 63 procent.

Det største 'turn-off' for en mand er 'meget make-up' med 47 procent, mens det for kvinderne er 'et profilbillede, hvor der er en anden pige på' med hele 60 procent.

47 kommentarer
Vis kommentarer