Annonce:
Annonce:

Skandaleboss får nyt job

Per Christensen gør endnu en gang comeback ved 3F, skiver A4 Overenskomst

Per Christensen trådte af som formand for 3F efter afsløringer om et dobbeltliv med flere kvinder. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Per Christensen trådte af som formand for 3F efter afsløringer om et dobbeltliv med flere kvinder. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Samfund

Først røg han ud i kulden, så blev døren åbnet på klem, og nu lader det til, at Per Christensen er helt tilbage i varmen hos 3F.

Han har nemlig scoret jobbet som faglig sekretær i 3F Mølleåen.

Det bekræfter unavngivne kilder over for A4 Overenskomst. Per Christensen fremgår desuden på listen af ansatte på afdelingens hjemmeside.

Den skandaleramte tidligere fagboss stoppede i januar 2022 som formand for Danmarks største fagforening efter gensidig aftale.

Per Christensens exit kom i kølvandet på, at B.T. kunne afsløre, at han i årevis havde levet et dobbeltliv, hvor løgne og utroskab havde været en fast del af hverdagen.

Blot ti måneder senere blev han ansat som faglig medarbejder hos 3F's lokalafdeling i Storkøbenhavn. Der var dog kun tale om et vikariat, men ansættelsen antændte hidsige diskussioner internt i 3F.

Nu har han så igen fået foden indenfor ved 3F. Ifølge A4 Overenskomst skal han ved lokalafdelingen Mølleåen blandt andet føre faglige sager for deres 3100 medlemmer.

Fagbossens dobbeltliv - sagen kort

Per Christensen har i årevis levet et dobbeltliv med utroskab og løgne. Det erkender han selv, efter at tre kvinder stod frem i B.T. og fortalte, hvordan de og deres børn var blevet ført bag lyset.

Fagbossen har i to omgange haft faste forhold til forskellige kvinder på samme tid, uden at hans partnere kendte noget til de andre kvinder.

I forsøget på at dække over sit dobbeltliv har Per Christensen skabt et spind af løgne, hvor han har inddraget flere navngivne ministre, opfundet en selvmordstruet ven og natlige 3F-forhandlinger, der aldrig har fundet sted.

På Facebook skriver 3F-formanden:

- Jeg angrer dybt, at jeg lod mit svigt og løgnene komme så langt ud, som jeg gjorde. Jeg er meget ked af og kan se, at jeg har forvoldt meget smerte og vrede hos mennesker, der stod mig allernærmest. Jeg er nu i gang med en proces, hvor jeg får professionel hjælp, for jeg ønsker at blive en bedre udgave af mig selv. For det er ikke første gang i mit liv, at jeg har svigtet i mit privatliv gennem længere tid.

Ekstra Bladet 22. januar 2022

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: