Skrækslagen kvinde finder afklippet fingernegl i sin småkage

’Oplevelse ødelagt. Bræk-værdigt’

En kvinde fra australske Melbourne mistede i den grad appetitten tidligere i denne uge, da hun gjorde en ækel opdagelse i sin nyindkøbte 'chokolate chip'-småkage.

Det skriver Daily Mail Australia.

Den chokerede shopper, hvis navn ikke fremgår, lagde fluks et billede op på supermarkedet Coles Facebook-side, hvor hun fremviste en afklippet fingernegl, hun tilsyneladende netop havde fundet i kagen, som hun ellers havde set frem til at sætte tænderne i.

Man kan være heldig og gøre gode fund i de enorme mængder skrald, der er tilbage efter festivalen er slut. Foto: Anthon Unger Event & Kultur Jagten er sat ind på Roskilde: Det kan man finde i skraldet

’I kan måske informere mig om, hvordan en fingernegl har fundet vej ind i min Coles Ultimate chocolate chip cookie, skriver kvinden til billedet, og afslutter med:

’Oplevelse ødelagt. Bræk-værdigt.’

Foto: Facebook
Foto: Facebook
 

Supermarkedet var hurtigt til at svare i kommentarerne under billedet.

’Synet bekymrer os, og vi vil gerne undersøge det nærmere’, lyder det fra Coles i shoppingcentret Sunshine Plaza i Queensland, som dernæst opfordrer kvinden til at sende en privatbesked med flere detaljer om småkagen.

Samfund Ung mand finder hundredvis af edderkopper i nyindkøbt bananklase

Til det australske medie understreger supermarkedet, at det tager kvaliteten af alle sine produkter yderst alvorligt, og at man har taget kontakt til den pågældende kunde for at følge op på kagen - og klagen.

Daily Mail Australia har forsøgt at komme i kontakt med den klagende kunde for at få yderligere kommentarer end det, hun har skrevet i sit opslag.

50 kommentarer
Vis kommentarer