Skrækslagne efter flyshow: Folk troede det var et nyt 9/11

Et fly fløj så tæt på skyskraberne, at folk troede, et nyt terrorangreb var i gang

Her kommer flyet skræmmende tæt på skyskraberen. (Privatoptagelser)

Det australske luftvåben er havnet i lidt af en shitstorm, efter optagelser af et dristigt stunt under et flyshow er blevet delt online.

Videoen er filmet fra en skyskraber i den indre del af den australske millionby Brisbane, hvor Royal Australian Air Force 29. september afholdte en storstilet og hæsblæsende flyveopvisning, skriver engelske Mirror.

På et tidspunkt blev det dog lige lovligt spændende, da en Boeing C-17 satte kurs direkte mod skyskraberen, og ventede indtil sidste øjeblik med at undvige.

Det gjorde forståeligt folk i bygningen opskræmte, men det er ingenting i forhold til hvordan folk på sociale medier har reageret på videoen.

'Det kunne være endt som et nyt 9/11. Dårligt træk fra piloternes side' og 'Der skal bare en lille bitte fejl til, så er de bygninger og folkene i dem færdige', lyder de kritiske kommentarer blandt andet.

Andre forsvarer dog piloterne, som de mener ikke har forvoldt nogen fare.

'Med mindre begge piloter fik et synkront hjertestop, eller der indtraf en alvorlig flyfejl, var ingen i fare', skriver en Youtube-bruger ifølge Mirror i piloternes forsvar.

Royal Australian Air Force har ikke kommenteret optagelserne.