Slår odds 283.000.000.000: Vinder milliongevinst - for anden gang på to år

Et britisk ægtepar har på under to år vundet to gange 10 millioner kroner

Man skulle næsten tro, at det var for godt til at være sandt. Især på denne dag.

Men den er god nok. Et britisk ægtepar fra den engelske by Scunthorpe har for anden gang indenfor to år vundet mere end 10 millioner kroner i lotto. 

Det skriver engelske Mirror.

David og Kathleen Long har således vundet en million pund i EuroMillions, hvilket svarer til 10,3 millioner kroner. Den samme præmie vandt de for mindre end to år siden.

- Jeg vidste bare, at det ville blive min tur til at vinde igen en dag, siger David Long til en pressekonference.

'Mere sandsynligt, at Elvis er i live'
Sandsynligheden, for at det kan lade sig gøre, er vanvittige odds 283 milliarder til én. Det betyder, at det eksempelvis er væsentlig mere realistisk, at den engelske premierminister David Cameron vinder 100 meter sprint i atletik til OL i 2016, hvilket bookmakeren William Hill således giver odds en million på.

- Når man tager oddset i betragtning, så er det mere sandsynligt, at Elvis bliver fundet i live dette år, siger en talsmand fra bookmakerfirmaet til Mirror.

Slår ikke dansk vinder
Men selvom ægteparret kan føle sig svineheldige, så slår de dog ikke den danske kvinde, der for ikke mange uger siden vandt den svimlende sum af 315 millioner kroner.

Kvinden her har vundet 315 millioner. (Foto: Jacob Jørgensen) Samfund - 22. feb. 2015 - kl. 07:57 TV: Vinder 315 millioner: Jeg har altid drømt om en hest

Her er vinderkuponen. (Foto: Jacob Jørgensen) Tæt på Hjemme hos vinderen: Her er min kupon til 315 millioner kroner

Hos Camelot, som står for det nationale lottospil, er man ikke overraskende begejstret.

- Som man kan forestille sig, så møder vi vindere, der vinder én gang, som er meget, meget chokerede. Det må være endnu mere chokerende at vinde to gange, siger en talsmand til Mirrror.

Det er samtidig første gang nogensinde, at et engelsk par har vundet så store præmier to gange.

1 af 2 Ifølge bookmaker er det mere sandsynligt, at David Cameron vinder en OL-medalje i sprint frem for dette. (Foto: AP)
2 af 2 
38 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere