Slår på blind skolekammerat: Her smager han sin egen medicin

Et voldsom hændelse, hvor en blind dreng bliver slået i skolegården, er blevet set af tusindvis på nettet

Se den voldsomme video her

Den voldsomme video ovenfor har fået tusindvis op af stolen og til tasterne.

Videoen er optaget på Huntington Beach High School i Californien tidligere på ugen. På videoen kan man se, hvordan en fyr står og slår på en blind fyr fra skolen. Pludselig kommer en tredje fyr, Cody, til. Med ét slag slår han fyren i jorden og spørger hurtigt den blinde skolekammerat, om han er ok.

Herefter henvender Cody sig til den anden og råber til ham, hvad fanden han har gang i at slå på en blind person.

Hændelsen skete onsdag, og den blev filmet af en person på skolen, som efterfølgende lagde videoen på nettet. Siden har fyren, der kommer den blinde dreng til undsætning, fået noget af en heltestatus. Folk hylder ham for at gøre en ende på den urimelige kamp.

Smidt ud
På skolen i Californien har de dog ikke haft helt samme syn på Cody som en helt. Ifølge Daily Mail er han nemlig nu blevet smidt ud af skolens fodboldhold og suspenderet fra skolen som straf for det, der sker i videoen.

Det har fået flere fra skolen til at protestere og i en gruppe på nettet har mange givet udtryk for, at de bakker op om hans handlinger.

I gruppen står der:

'Vi synes, han skal tilbage på holdet og på skolen, hvor han høre til. Selvom vold ikke er den bedste løsning, så er det, Cody gjorde for at forsvare sin ven, helt fair'.

Flere end 1.000 har nu givet deres meninger til kende, og folk kritiserer skolens beslutning.

En af eleverne skriver:

'Den dag man straffer folk for at beskytte de hjælpeløse, har man mistet det menneskelige'.

På skolen holder man dog fast på, at man ikke accepterer vold fra studerende, men de går nu nærmere ind i sagen ved at afhøre vidner til slagsmålet.

Drengen, som slog den blinde dreng, kom efterfølgende i politiets varetægt og er blevet udleveret til sine forældre igen.

121 kommentarer
Vis kommentarer