Slagter-Jan får folk til at grine: Er det verdens fedeste jobansøgning?

  - Vi har flere kødskandaler end en solid sæson af Paradise Hotel, skriver Jan blandt andet det morsomme opslag

Jan slog et billede og en uopfordret ansøgning op på Facebook, og på under et døgn har han allerede fået to henvendelser. Foto: Jan Lillie Lauritsen
Jan slog et billede og en uopfordret ansøgning op på Facebook, og på under et døgn har han allerede fået to henvendelser. Foto: Jan Lillie Lauritsen

Jan bruger til dagligt de skarpe knive, når den ene bøf efter den anden bliver langet over disken. Men denne gang er det ikke grisen, som bliver rundbarberet - men derimod Facebook. En uopfordret ansøgning går nemlig Danmark rundt, efter den 25-årige mand fra Slagelse bruger humoren til at nå ud til så mange som muligt.

Og det ser ud til at virke. Siden Jan Lillie Lauritsen kreerede det morsomme opslag for knap et døgn siden, er den blevet delt knap 300 gange. I opslaget skriver han blandt andet:

- Jeg finder stor glæde i at arbejde med et fag, hvor man kan fylde kød i tarm uden at folk rynker på næsen, og at man kan tilbyde børn pølse, uden at forældre bliver gale i skralden.

Hovedpersonen selv er godt klar over, at opslaget kan blive opfattet noget kontroversielt.

- Jeg tror ikke den slags opdateringer kommer bag på folk, som i forvejen kender mig. Andre mener, at den er lidt vovet, selvom de fik sig et godt grin, siger han til Ekstra Bladet.

Jan Lillie Lauritsen bliver færdig som slagter til august, hvilket er grunden til, at han nu søger et job på en alternativ måde. I følge slagteren er erhvervet fyldt med sort humor, og hvis man skal tage udgangspunkt i dette opslag, passer han ind som en pølse i en hotdog.

- Forhåbentlig resulterer det i et job. Men jeg vil også opfordrer folk til at tage chancer på jobfronten, forklarer han.

Noget tyder på, at målsætningen for Jan er nået.

- Jeg har indtil nu fået to henvendelser fra virksomheder omkring nærmere kontakt, forklarer slagteren.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter