Slange-amatør lader sig bide: Nu har konen fået nok

Tim Friede er videnskabsmand på amatør-basis og lader sig jævnligt bide af giftige slanger for at bevise, at han er immun. Nu er konen skredet

Se her, hvor Tim lader sig bide to gange i streg (Video: Barcroft)

Det er nok de færreste, der ville ønske sig i Tim Friedes sted. Nok er han så heldig, at han har fundet en hobby, som han virkelig går op i, men den indebærer altså den vanvittige detalje, at han lader sig bide af slanger.

Det gør han for at bevise, at han er immun over for slangens gift.

Den 37-årige amerikaner er videnskabsmand på amatør-basis, og han har i de seneste 16 års research ladet sig bide mere end 160 gange. For at bevise, at han ikke kan skades af slangens gift, så lod han sig for nylig bide to gange lige efter hinanden.

- Jeg er formentlig den eneste i hele verden, der kan klare det, udtaler Tim og fortsætter:

- Jeg stopper ikke med at gøre det, før vi finder en vaccine, eller jeg dør.

Verden på vrangen - 19. jan. 2016 - kl. 15:20 Arrig bonde: Her maser han sine geder ud af pytonslangen

Han store passion er at forske i slangernes giftstoffer for at redde mange tusinde liv, som hver år går tabt på grund af slangebid og efterfølgende virkning. Hans forsøg har næsten taget livet af ham et par gange, og han har også mistet sin kone i processen.

Hans kone Beth Friede lod sig skilde fra 'slange-manden' i oktober, for der havde hun fået nok af hans besættelse. De var sammen i næsten 20 år.

- Børnene og jeg kom aldrig i første række. Nogle gange ikke engang i anden. Det handlede altid om slangerne. Han skubbede sin familie væk fra sig, og han har intet forhold til sine to sønner, fortæller Beth Friede.

Men selvom Tim har ofret meget, så er der måske håb forude. Professor i mikrobiologi Brian Hanley håber, at nogle af resultaterne kan hjælpe hans firma, Butterfly Sciences, med at udvikle en vaccine over for nogle forskellige giftstoffer fra slanger. 

Se hele mini-dokumentaren om Tim her (Video: Barcroft)

Se også: Lufthavn undskylder for slange på bagagevogn

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen