'Slimede belægninger': Natklub får bøde på 10.000 kroner

Club Mambo i København har fået en bøde på 10.000 kroner og en opsang efter et besøg fra Fødevarestyrelsen

Man kan få pulsen op og sved på panden til lækre salsarytmer på Club Mambo på Løngangstræde 39 i København. Man skal dog ikke bestille en svalende drink med isterninger, hvis man vil være fri for slim.

Det fremgår af en kontrol, Fødevarestyrelsen foretog 28. januar, hvor Club Mambo også fik en bøde på 10.000 kroner og den sureste smiley.

'Isterningemaskine fremstår med snavsede belægninger indvendigt i maskinen. På begge sider af metalpladen, hvor isterningerne kommer ud er der områder med snavsede slimede belægninger. Indvendigt i maskinen er der desuden mørke snavsede belægninger langs den ene side af metalpladen.'

Ekstra Bladet har rettet henvendelse direkte til klubben og forsøgt at kontakte direktør for Restaurationerne LG39 ApS Karsten Jacob Bohr Gamwell Dawids, som ejer salsaklubben. De er ikke vendt tilbage.

Overtrædelse af fødevarelovgivningen
Ved tre af de seneste fire inspektioner har Club Mambo fået anmærkninger af Fødevarestyrelsen. Derfor får natklubben to gebyrbelagte opfølgende kontrolbesøg, konkluderer rapporten.

Det er godt det samme, for udover isterningemaskinen var opvaskemaskinen også uhumsk.

'Opvaskemaskinen fremstår med snavsede belægninger inde i maskinen på spulearmen og langs kanter af maskinen. Derudover er der et tykt lag støv/snavs langs kanten af udsugningen over opvaskeafsnittet.'

Til de klamme forhold havde natklubben følgende bemærkning:

'Det rengøres.'

Læs hele rapporten her.