Smæk for skillingen: Her er årets hidtil dyreste villa-handler

Flere steder i landet kan det føles som om, at boligmarkedet er en lukket fest, kun de rigeste kan indløse billet til

I storbyerne koster en lejlighed med beskeden plads rask væk flere millioner kroner. Og er man interesseret i at købe et hus i de store byers nabolag, skal der også lægges en solid udbetaling.

Men trods prisfesten, der i særdeleshed foregår i København og Aarhus, pulser på et niveau, mange har svært ved at følge med på - er der endnu et trin på stigen.

Og det fører ind til boligmarkedets VIP-afdeling - hvor der pt. som minimum skal lægges 19 millioner kr. for at være med.

Hidtil er årets 10 dyreste villahandler nemlig alle indgået til priser derover.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Men selvom årets første halvdel har budt på flere enorme hushandler, er der fortsat en bid vej på til sidste års højdespringer på Strandvejen i Taarbæk.

Her blev en villa i første række til Øresund med egen både/badebro, 10 værelser og bl.a. også en fitness-afdelingen nemlig solgt for hele 65 millioner kr.

Det er 25 millioner så meget, som 2017's hidtil dyreste ejendom er handlet for.

Se de dyreste handler her:

10. Christiansholms Parkvej, Klampenborg - 19.250.000 kr. 

319 boligkvadratmeter og over 170 kvadratmeter kælder er, hvad de nye købere fik, da de tidligere på året investerede i dette hus. Ejendommen ligger lige op ad Christiansholm Slot i Klampenborg.

Ejendommen på  Christiansholms Parkve Foto: Boliga
Ejendommen på Christiansholms Parkve Foto: Boliga

9. Slotsalleen, Klampenborg - 19.250.000 kr. 

For det høje millionbeløb fik de nye købere i denne handel en villa med hele ni værelser fordelt på over 250 kvadratmeter.

Huset ligger ganske tæt på Bellevue lige nord for København.

8. Gammel Strandvej, Espergærde - 24 millioner kr.

Denne villa er Sjællands mest nordligt beliggende ejendom på listen med cirka 40 minutter ind til Københavns centrum. Huset ligger på en grund direkte til havet og er 310 kvadratmeter stort.

6. Olesvej, Vedbæk - 25 millioner kr.  Dette store hus tæt på Vedbæk Havn blev ifølge Boliga solgt i starten af året. Huset er gennemgribende renoveret med bl.a. specialfremstillet italiensk tapet og en svømmepøl i haven.

Villaen på Olesvej i Vedbæk. Foto: Boliga
Villaen på Olesvej i Vedbæk. Foto: Boliga

6. Strandvænget, Risskov - 25 millioner kr.  Jyllands dyreste - og det samlet set dyreste hus uden for Region Hovedstaden - er dette i første række til Aarhus Bugt. Huset er 272 kvadratmeter stort og rummer i alt otte værelser.

5. Berlingsbakke, Charlottenlund - 26,5 millioner kr.  I Charlottenlunds supereksklusive villa-område ligger denne ejendom, der i starten af året gik for den hidtil femtedyreste pris i år. Huset fordeler sine knap 350 kvadratmeter på ni værelser.

4. Skovmindevej, Holte - 27,3 millioner kr.  På fjerdepladsen over årets dyreste villa-handler bevæger vi os en smule væk fra hav-kysten og nærmere søbredden. Huset her, der er 600 kvadratmeter stort, ligger nemlig ganske tæt på Furesø.

3. Vedbæk Strandvej, Vedbæk - 34 millioner kr.  Huset her var frem til årets spæde start ejet af selveste Michael Laudrup og frue. Men i januar kunne de to altså pakke flyttekasserne og rykke ud af det over 420 kvadratmeter store strandvejs-palæ med egen adgang til havet efter en handel til hele 34 millioner kr., oplyser Boliga.dk.

Se boligen her.

Huset på Vedbæk Strandvej. Foto: Boliga
Huset på Vedbæk Strandvej. Foto: Boliga

2. Skodsborg Strandvej, Skodsborg - 36 millioner kr.  Årets næstdyreste bolighandel er salget af dette strandvejs-palæ med privat strand, 11 værelser og bl.a. også med glasgulv mellem køkkenet og vinkælderen. Dertil kommer en tennisbane og carport med plads til tre biler.

Skodsborg Strandvej. Foto: Boliga
Skodsborg Strandvej. Foto: Boliga

1. Vedbæk Strandvej, Vedbæk - 40 millioner kr.  Med hele fire millioner kr. ned til den næstdyreste handel er det salget af denne 659 kvadratmeter store villa i Vedbæk lige nord for København, der indtager pladsen som årets hidtil dyreste handel. Huset ligger direkte ud til Øresund og har bl.a. træningscenter, indendørs-pool, panorama-udsigt og privat tennisbane.

Det dyreste hus solgt i 2017. Foto: Boliga
Det dyreste hus solgt i 2017. Foto: Boliga

Se de tre dyreste dyreste huse, der er udbudt til salg lige nu, på Boliga:

Vedbæk Strandvej 344, Vedbæk

Klampenborgvej 37, Klampenborg

Øresundshøj 2B, Charlottenlund