Snart lander chokoladebomben: En pizza kun med chokolade

1. april rammer chokoladepizzaen de tyske kølerdiske, men hvis det viser sig at blive en succes, går der ikke lang tid, før vi kan købe det i Danmark, siger administrerende direktør

En aften i forkælelsens tegn kan meget vel stå på pizza og chokolade. Men nu får du muligheden for at kombinere disse to. Det verdenskendte mærke Dr. Oetker indmelder nemlig en helt ny pizza i familien. En pizza med hvid, lys og mørk chokolade.

Pizzaen bliver lanceret i Tyskland, og hvis dette ender med at blive en succes, vil chokoladestrømmen snart finde vej til nordiske lande som Sverige, Norge og Danmark.

Det er dog begrænset, hvor meget pizza der er over det nye skud på pizza-stammen. Bunden er lavet af kage. Tomatsovsen er skiftet ud med chokoladesovs. Og i stedet for pepperoni, skinke eller ananas finder du hvid, lys og mørk chokolade på toppen, skriver Berliner Morgenpost.

Den dessertlignende pizza sparer bestemt heller ikke på kalorierne. Du får hele 1.000 af dem, når den runde madvare er indtaget. Til gengæld vil din mund svømme væk i en symfoni af kagebund og chokoladefyld.

Det er ikke nogen aprilsnar. Pizzaen rammer de tyske kølerdiske 1. april, men vi i Danmark skal vente lidt endnu, siger administrerende direktør i Dr. Oekter Danmark, Georg Parsbo, til Dagens.dk.

- Det varer lige et par måneder endnu, men vi regner med at kunne lancere den i Danmark i slutningen af maj eller starten af juni, forklarer han.

Det er via Dr. Oetkers tyske Facebookside, at de har annonceret den nye madvare.

- Hej søde, velkommen i familien. Vores Ristorante Dolce Al cioccolato - i handel fra april, skriver de på deres side. 

Så du må vente lidt endnu for at finde ud af, om man virkelig kan kombinere det bedste af to verdener.

 

48 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere