Snød sig kræftsyg: Fik doneret 170.000 kroner

En amerikansk kvinde er anholdt for at påstå, hun led af en aggressiv kræftsygdom, så hun kunne få penge fra godtroende folk, der havde ondt af hende

Mary Bennett løj sig til en kræftsygdom - blandt andet ved at barbere sig skaldet. (Foto: Forsyth County Sheriff's Department)
Mary Bennett løj sig til en kræftsygdom - blandt andet ved at barbere sig skaldet. (Foto: Forsyth County Sheriff's Department)

En amerikansk kvindelig sygeplejerske fra Georgia er anholdt og sigtet for at snyde sig frem til 25.000 dollar i donationer (mere end 170.000 danske kroner, red.) ved at sige, hun led af kræft i æggestokkene, skriver The Telegraph.

Donationerne kom i form af penge, rejser og gaver.

Se også: Internettet snydt af haj-selfie

Den arresterede 29-årige kvinde ved navn Mary Bennett påbegyndte sine løgne i 2013, hvor hun på sociale medier detaljeret beskrev sin hårde kamp mod den opdigtede sygdom, som, hun bildte folk ind, gjorde, at hun blev fyret fra sit arbejde.

På de sociale medier fortalte Mary Bennett også, hvordan hendes største ønske, inden hun døde, var, at få opfyldt sin 'bucket list', hvilket er en liste med ting og steder, som man gerne vil nå at lave eller se, inden man dør.

Fik betalt tur til 30.000 kroner
Ifølge Telegraph fik det adskillige godtroende folk, der havde ondt af den 'kræftramte' sygeplejerske til at give hende en tur i luftballon, faldskærmsudspring og en tur til New Orleans.

Derudover modtog hun også en betalt tur til Houston i Texas, der kostede 4000 dollar (knap 30.000 danske kroner, red.), så hun kun modtage den behandling, hun angiveligt havde stærkt brug for.

Se også: Løj sig kræftsyg og scorede kassen

- Jeg vil bare gerne sige tak til jer alle! Jeg sætter stor pris på jeres donationer, skrev Mary Bennett på en af de Facebook-sider, som folk oprettede som støtte til den 'kræftsyge' sygeplejerske.

- Det er hårdt at lide af kræft, ligegyldigt hvilken alder man har. Men at det her er anden gang i mine kun 27 år har i den grad gjort mig klogere og ydmyg, fortsatte hun og lovede samtid, at hun ville tilbagebetale alle de generøse donationer, hun modtog.

Klippede sig skaldet
Mary Bennett gik endda så langt, at hun barberede sig skaldet og bildte folk ind, at kræften havde spredt sig til hjernen.

Selv hendes familie snød hun med sine mange løgne.

- Hendes familie kørte hende hen til lægerne, men ingen gik nogensinde ind med hende, siger sheriffen fra Forsyth County som også fortæller, at der ikke er nogen dokumentation for, at den 29-årige sygeplejerske nogensinde har modtaget nogen form for kræftbehandling.

De sociale medier skaber nye muligheder for hustlere og snydepelse. (Foto: Eurogamer.dk) Spilnyheder - 19. apr. 2013 - kl. 16:41 TV: Gamer snød folk for over 100.000 kr.

Kvinden er nu sigtet for groft bedrageri, tyveri og dokumentfalsk, fordi hun havde forfalsket papirer fra et institut for kræftramte.

Ifølge sheriffen fra Forsyth County har 12 mennesker på nuværende tidspunkt kontaktet politiet. fordi de har været ofre for Mary Bennetts løgnehistorier.

Se også: Læge kræft-behandlede 553 raske patienter

15 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere