Sødt billede hyldes på nettet: 'Sådan skulle det være på alle plejehjem'

Plejehjemmet Prices Have i Faaborg har lagt et herligt billede på Facebook. Nu deles det vidt og bredt

på Plejehjemmet Prices Have gør de en dyd ud af at tænke ud af boksen hver dag. Her er det seneste eksempel. (Foto: Facebook)
på Plejehjemmet Prices Have gør de en dyd ud af at tænke ud af boksen hver dag. Her er det seneste eksempel. (Foto: Facebook)

’Sommerhygge på terrassen’, skriver en medarbejder fra Plejehjemmet Prices Have i Faaborg-Midtfyn Kommune til et billede, som i går blev lagt op på plejecentrets Facebook-side.

Billedet viser fem ældre mennesker, som nyder at dyppe fødderne i et nyindkøbt badebassin i den ekstreme varme, søndag kunne byde på.

En af de ældre nøgenbadere på stranden på Enø. (Foto: Per Rasmussen) Krimi Fik bøde for at filme nøgenbadere: Nu er han frifundet

På under et døgn er det skønne billede blevet ’liket’ næsten 19.000 gange og delt over 1000 gange.

’Sådan skulle det være på alle på plejehjem’, skriver en af de mange Facebook-brugere, der har kommenteret det populære billede.

På Plejehjemmet Prices Havecenter havde man langt fra regnet med, at billedet ville tage så hurtigt fart på de sociale medier.

En effektiv førstehjælp er formentlig hovedårsagen til, at en 63-årig mandlig badegæst stadig er i live, efter han blev fundet livløs i vandet udfor Svanemøllen Strand(Foto: Local Eyes) Samfund Lotte hjalp med at redde 63-årig fra druknedøden

- Der skete det helt banale, at der var meget varmt. Vi tænkte, hvad kan vi gøre, og så gik vi ned og købte et badebassin til 100 kroner, fortæller stedets leder, Dorthe Andersen, til Ekstra Bladet.

Plejehjemmet Prices Have har en Facebook-side, som de netop bruger til at fortælle små historier fra hverdagen på et plejehjem.

Anna Christensen er glad for, at personalet på Lokalcenter Vejlby i Aarhus husker hende på at drikke i varmen. (Foto: Anita Graversen) Samfund Læge: Ældre mærker ikke tørst

- Det er ikke noget, vi gør for at profilere os, men vi vil gerne fortælle, at det kan være godt at bo på et plejehjem. Historierne om plejehjem kan godt blive lidt negative til daglig, derfor fortæller vi de her små hverdagshistorier, fortæller Dorthe Andersen.

Jeanette og Alexander Toczko døde hånd i hånd. De havde været kærester, og senere gift, siden de var otte år gamle. (Foto: Facebook). Samfund Efter 88 år sammen: Ægtepar dør hånd i hånd

- Vi har jo nogle rammer, vi skal agere indenfor, men vi gør meget ud af at tænke ud af boksen hver dag. Vi spiser vores madpakker sammen med beboerne hver dag, og samme aften, som billedet blev taget, grillede vi også. Nu var det så bare badebassinet, der løb med al opmærksomheden, griner Dorthe Andersen.

13 kommentarer
Vis kommentarer