Søn sendte billede af sin kæreste til sin mor: Kan du spotte den frække detalje

En ung fyr sendte et billede af sin kæreste iført den trøje, han havde fået af sin mor - men på billedet afslørede han også noget ganske frækt - kan du se det?

Her ser du billedet, som Maison sendte til sin mor. Her ses hans kæreste Meghan liggende i hans dobbeltseng. Men hvad er det egentligt, der er så frækt ved det billede?. (Foto: Twitter)
Her ser du billedet, som Maison sendte til sin mor. Her ses hans kæreste Meghan liggende i hans dobbeltseng. Men hvad er det egentligt, der er så frækt ved det billede?. (Foto: Twitter)

Den unge amerikanske fyr Maison Valance er forelsket til op over begge ører i sin smukke kæreste Meghan. Det demonstrerede han tydeligt for nylig, da han på twitter lagde et billede ud af sin kæreste Meghan som en slags hilsen til sin mor. På billedet er Meghan nemlig iført en grøn trøje, som Maisons mor havde givet ham. Men den havde været væk i et stykke tid. Så derfor ville han med billedet glæde sin mor med, at han igen havde fundet trøjen samtidigt med, at han stolt kunne vise sin smukke kæreste frem. Men Maison havde dog overset en utrolig fræk og kinky detalje på billedet, som han senere blev gjort opmærksom på.

Kan du spotte den ekstremt frække detalje.

Umiddelbart ser billedet meget uskyldigt ud. Men hvis man går helt ned i de små detaljer, kan man se, at der har foregået noget ret frækt i netop den dobbeltseng.

Bagerst i billedet ligger svaret
Hvis du kigger bagerst i billedet, kan du se, at der hænger et stykke rødt tovværk, der i midten er fæstnet i en krog, og i ydersiderne af sengegærdet er tovet omdannet til to løkker, som man passende kan stikke hænderne ind i, hvis man i en kinky sex-leg ønsker at være underdanig og lade sig passivt tilfredsstille af sin partner. - Tak for kaffe. Det lyder dejligt.

Der gik dog ikke lang tid, før en af Maisons venner på twitter forsigtigt spurgte:

- Jeg kommer nok til at fortryde det her lige så snart, jeg har stillet mit spørgsmål. Men hvad sker der lige med det tovværk i baggrunden?

Og Maison indrømmer straks med et kort svar: Tovets formål er beregnet til fastholdelse.

Populært tweet
Da twitter-folket pludselig opdagede, hvad det hele handlede om, væltede det pludselig ind med likes til det ellers oprindelige meget uskyldige tweet.

Og Maison lagde endnu et tweet ud, hvor han indrømmede, at det måske ikke have været så smart at sende netop det her billede til sin mor.

- Ok. Jeg har lige fundet ud af, at jeg har sendt det her billede til min mor med tovværk forbundet til hovedgærdet i min seng.

Et smukt par. Maison og Meghan. (Foto: twitter)
Et smukt par. Maison og Meghan. (Foto: twitter)
  

 

 

 

 

 

1 af 2 Et smukt par. Maison og Meghan. (Foto: twitter)
2 af 2 Her ser du billedet, som Maison sendte til sin mor. Her ses hans kæreste Meghan liggende i hans dobbeltseng. Men hvad er det egentligt, der er så frækt ved det billede?. (Foto: Twitter)
66 kommentarer
Vis kommentarer