Sønderknuste Oskar savner sin forsvundne kat

Treårige Oskars elskede kat Hazel har været forsvundet i flere dage. Nu beder familien om al den hjælp til eftersøgningen, som de kan få

Familien beder i denne video om hjælp til at finde Hazel.

- Han går rundt og ser dødtrist ud, når han snakker om Hazel. Han spørger hele tiden, hvor den er, og om den nu er fundet.

Sådan fortæller Helle Nielsen om sin treårige søn Oskar. Siden sidste weekend har familien ledt desperat efter deres forsvundne kat, Hazel.

Hjælp vores søn Oskar med at dele dette opslag så vi kan få hans kat Hazel hjem igen. Hun er løbet bort fra Rugbjerg 67...

Posted by Helle Kold Nielsen on 25. marts 2015

I håb om at finde Hazel, der er forsvundet fra Hundigegårdsvejs-kvarteret i Greve, har Helle Nielsen lavet en efterlysning og en video til Facebook, som lige nu er blevet delt over 2.000 gange. Hun udlodder desuden en dusør på 1.000 kr. til den, der finder katten. Efterlysningen har indtil videre ført til flere tip, men endnu ikke et fund af den forsvundne kat:

- Der er flere, som ringer hver dag og fortæller, at de har set en kat, der kunne være Hazel. Så vi har været ude og tjekke, men har endnu ikke fundet den rigtige, siger Helle Nielsen til Ekstra Bladet.

 

 

Hun håber, at Hazel måske er blevet lukket inde i et skur og har derfor planer om at smide flyers i folks postkasser, hvor hun vil opfordre dem til at tjekke skur osv. i den forestående weekend.

Hazel har været en nær ven for Helle Nielsens søn Oskar, siden han blev født. Så der er ikke noget at sige til, at den lille dreng savner sin kat, som Helle i sin tid var med til at redde fra en tragisk skæbne:

- Den kommer oprindeligt fra Australien, hvor den blev reddet af organisationen Cat Rescue, der fandt den og dens søskende i en skraldespand som killinger. Flere af de andre killinger døde kort efter, men Hazel klarede den, fortæller Helle Nielsen, der på det tidspunkt selv boede i Australien og fik mulighed for at tage Hazel med hjem til Danmark.

Har du set Hazel, kan du kontakte Helle Nielsen på telefon 42127738 eller mail hellekoldnielsen@gmail.com.

Sådan ser Hazel ud i dag. (Privatfoto)
Sådan ser Hazel ud i dag. (Privatfoto)

60 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere