Søstre forsvundet i to uger: Småkager reddede deres liv

To søstre fra Oklahoma og Nebraska overlevede to uger indespærret i bil ved at spise småkager og ostechips

Leslie Roy (midten) og hendes søster Lee Marie Wright (til højre) overlevede to uger indespærret i en bil ved at spise småkager og ostechips. (Foto: Facebook)
Leslie Roy (midten) og hendes søster Lee Marie Wright (til højre) overlevede to uger indespærret i en bil ved at spise småkager og ostechips. (Foto: Facebook)

Småkager og ostechips er normalt ikke det mest nærende at spise i to uger i træk. Ikke desto mindre var det disse to fødevarer, der reddede et amerikansk søskendepars liv.

Leslie Roy på 52 og hendes søster Lee Marie Wright på 56 forsvandt den 11 april efter at have besøgt noget familie.

De havde reserveret et værelse på et hotel i Mackinaw City, men dukkede aldrig op. I stedet blev de på vej til hotellet sneet inde i deres bil med otte æsker småkager - de såkaldte Girls Scout Cookies - og en pose ostechips. Derudover drak de smeltet sne for at få væske i kroppen, skriver adskillige amerikanske medier..

Da der ikke var telefondækning i området, kunne de ikke ringe efter hjælp. Derfor blev de to kvinder først fundet to uger senere.

- Det var ren glæde, fortalte Detective Jeff Marker efterfølgende til AP om kvindernes reaktion, da de blev fundet.

- De kunne næsten ikke tro, at det virkelig skete.

Det var en helikopter, der i fredags klokken 2.20 lokal tid spottede kvindernes bil nær Lake Superior i en fjerntliggende del af Upper Peninsula, skriver New York Post.

De to udmattede søstre blev efterfølgende kørt til tjek på hospitalet, inden de kunne tage hjem til deres familier.

13 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere