Sofa der kradser i røven: Stefan sælger møgubehageligt møbel

Stefan Madsen er blevet så træt af sin kærestes 'grimme og elendige' sofa, at han har sat den til salg for halvdelen af, hvad den er værd

Foto: dba.dk
Foto: dba.dk
Følg Samfund

- Efter en længere krig hvor jeg har været nødsaget til at ofre min motorcykel, mit liv og min sjæl har jeg nu endelig vundet en bitter sejr og fået lov til at sælge denne knapt så kønne, men til gengæld møgubehagelige sofa til en anden uheldig sjæl.

Sådan skriver Stefan Persson Madsen i et opslag, hvor han trygler om at komme af med sin 'grimme og elendige sofa' til overpris.

Målene er store udvendigt, men små indvendigt, skriver den arme mand, som i forrige uge blev taget af kæresten i at forsøge at køre den yderst ubekvemme sofa på lossepladsen. Men efter en solid omgang stokkeprygl, der, som Stefan Persson Madsen beskriver det, gør, at han stadig halter, fik han besked om, at møblet havde kostet hele 13.299 kroner fra ny.

Derfor insisterer kæresten nu på, at hun vil have 10.000 kroner for den røv-kradsende sofa, hvis parret skal skille sig af med den.

- Dette er dog håbløst urealistisk og såfremt min økonomiske situation havde været til det. Havde jeg ikke tøvet et enkelt sekund med at dumpe den, give hende alle pengene og sige den var blevet solgt, skriver den pressede mand i sit dba-opslag.

I stedet har han nu valgt at tilbyde, at han selv spæder til med halvdelen, så interesserede kan erhverve sig hade-møbelet for kun 5.000 kroner.

Snydt på dba: 17-årige Mathilde mangler penge for sin hund

- Så få blot en hjerneblødning og køb den, afslutter Stefan Persson Madsen.

Ekstrabladet.dk har uden held forsøgt at få fat på Sofa-sælgeren i løbet af mandag formiddag, til en kommentar. Vi formoder, at han lige nu kimes ned af interesserede købere, og derfor ikke er i stand til at komme til telefonen.

Se hele opslaget KLIK HER.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+