Solen kommer: Her er de rigtige solbriller til dig

Solen ser nu for alvor ud til at komme frem i Danmark, men er dine solbriller med på moden? Og passer de egentlig til dit ansigt? Find ud af det her

De findes i et hav af former og farver. Runde, firkantede, ovale, aflange, og mange flere. Solbriller er ofte en nødvendig accessory til sommerens outfits.

Men har du helt styr på, om dine solbriller passer til dit ansigt? Og ved du, hvilke solbriller der er mest moderne lige nu?

Se også: Tusinder fuppes af solbrille-kampagner på Facebook

Ekstra Bladet har besøgt Morten Axel, der er optiker og indehaver af Poul Stig Briller, for at få besvaret lige netop disse spørgsmål.

Og det er faktisk ikke ligemeget, om du har et rundt eller et aflangt hoved. Ifølge Morten Axel, skal man især kigge på kindbenene, når man skal udvælge sig et par flotte solbriller:

Og når du nu har på plads, hvilken slags brille, der passer til dig, så er det jo bare med at finde et par, der også er moderne nu.

I klippet over artiklen, kan du se eksempler på seks moderne solbriller!

Behold bare solbrillerne på de nærmeste dage. (Foto: Polfoto) Samfund I dag var årets varmeste dag: Behold bare solbrillerne på

7 kommentarer
Vis kommentarer