Sover sødt: Så kommer slangen

Den ældre kvinde blev bidt i foden, mens hun sov

Sover sødt: Så kommer slangen

Her bliver Kaew Sudsopha vækket brat fra sin nattesøvn. Video: AP/Newsflare.

75-årige Kaew Sudsopha sov sødt i sit hjem i thailands hovedstad, Bangkok, da hun brat blev vækket af et skarpt stik i foden.

Det viste sig at komme fra en pytonslange, som havde sneget sig gennem husets rørlægning og ind i hendes soveværelse, hvor den bed hende i foden, beretter Newsflare.

- Jeg troede, at jeg havde mareridt. Der var en skarp smerte i min fod, og jeg vågnede. Jeg tændte lommelygten og så noget bevæge sig på gulvet. Der var det, at jeg så slangen, fortæller Kaew Sudsopha.

Et overvågningskamera, som hendes søn havde installeret i soveværelset, filmede, hvordan slangen gled hen over gulvet og nærmede sig sit offer.

På optagelsen kan det tydeligt ses, hvordan slangens øjne lyser op i mørket, mens den nærmer sig sengen. Da Kaew Sudsophas fod falder ned fra sengen, hugger slangen og sætter sine tænder i den ældre kvindes fod.

Se optagelsen over artiklen.

Sudsopha skyndte sig derfor at vække sin 44-årige søn, Nakorn, som sov i værelset ved siden af. Han fik hurtigt jaget slangen ud på badeværelset, hvor redningsarbejdere næste morgen fandt den rullet sammen oven på toiletsædet.

Arbejderne fik derefter indfanget slangen og indleveret den til registrering, før den blev sluppet fri igen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Sover sødt: Så kommer slangen

Et toiletbesøg udviklede sig til et sandt mareridt for en thailandsk mand, da han blev angrebet af en tre meter lang pytonslange, som bed sig fast i hans manddom. Video: AP/Newsflare.

Sover sødt: Så kommer slangen

En kinesisk mand satte en levende slange til livs tilbage i 2015. Video: Newsflare.