Spændte ben for flygtninge: Nu lægger hun sag an

Petra Laszlo blev lagt for had, da hun blev filmet spænde ben for desperate flygtninge. Nu truer hun med flere sagsanlæg

Her spænder Petra Laszlo ben for den flygtende Osama Abdul Mohsen.

Den ungarske kamerakvinde Petra Laszlo fik store dele af det internationale samfund på nakken efter hun blev filmet spænde ben for en syrisk flygtning, der flygtede fra politiet tæt på den ungarsk-serbiske grænse med et barn i armene.

Hvorfor den kvindelige journalist valgte at sparke til den løbende mand vides endnu ikke. Samfund Chok-video: Her sparker tv-reporter desperate flygtninge ned

Handlingen kostede efterfølgende Laszlo en fyreseddel fra tv-stationen N1 TV, som udtalte at hun 'opførte sig uacceptabelt'.

Petra Laszlo gik efterfølgende bodsgang og undskyldte sin opførsel, som ifølge hende selv grundede i frygt, men meget kunne tyde på, at hun ikke ligefrem er fuld af anger.

Ifølge Mashable fortæller Petra Laszlo i et interview med det russiske medie Izvestia at der er to sagsanlæg på vej mod henholdsvis Facebook og Osama Abdul Mohsen. Sidstnævnte er manden hun spændte ben for i den omtalte video.

- Han har ændret sin forklaring, for til at starte med bebrejdede han politiet, udtaler Petra Laszlo, selvom man i optagelserne tydeligt kan se hende spænde ben for Mohsen. Se optagelserne over artiklen.

Sagsanlægget mod Facebook skyldes angiveligt at det sociale medie ifølge kamerakvinden har slettet støttegrupper til fordel for hende, men har nægtet at lukke voldelige hadegrupper rettet mod hende.

Ifølge det russiske medie overvejer Petra Laszlo også at flytte til Rusland med familien, da de ikke længere føler sig trygge i Ungarn.

66 kommentarer
Vis kommentarer