Spærrede vejen for ambulance: Derfor gjorde han det

Slovakisk mand blev lagt for had efter han kørte i vejen for ambulance med udrykning. Ifølge ham selv prøvede han dog at gøre en god gerning

Boris Zahumensky mente at han gjorde ambulancefolkene en tjeneste. Se eller gense hans handling her.

Velmente handlinger falder ikke altid i god jord. Det ved den slovakiske forretningsmand Boris Zahumensky alt om, efter hans velmente men uovervejede gerning resulterede i en straffesag og trusler mod ham og hans familie.

Brugere på sociale og nyhedsmedier kom nemlig helt op i det røde felt, da en video, hvor Boris Zahumensky i sin Mercedes spærrer vejen for en ambulance med udrykning, begyndte at florere.

I videoen, som også blev omtalt på Ekstra Bladet, ses det, hvordan han kører foran ambulancen og spærrer vejen i næsten tre minutter til ambulancefolkenes store frustration.

Se eller gense videoen over artiklen.

Boris Zahumensky gjorde det dog ifølge eget udsagn for at hjælpe, da han troede at ambulancen tændte sirenen for at bede om hjælp, skriver det slovakiske medie CAS.

- Jeg tænkte, at de ville have mig til at vise vejen, lyder Boris Zahumenskys forklaring.

- Jeg tøvede ikke med at risikere mit liv og min splinternye bil, som jeg kun havde haft i to dage, for at gøre det.

Hvis Boris Zahumensky havde regnet med at blive hyldet som en helt, tog han dog grueligt fejl.

I stedet er han nu blevet anholdt af politiet, som har inddraget hans kørekort og våbentilladelse mens sagen efterforskes.

Ligeledes er han blevet lagt for had på sociale medier, hvor folk har truet ham med bål og brand i en sådan grad, at han ifølge CAS nu frygter sit eget og sin families liv.

Derudover er hans medlemskab af det slovakiske kristendemokratiske parti blevet suspenderet.

133 kommentarer
Vis kommentarer