Spiddet af krybskytter: Her bliver skildpadder reddet fra den visse død

Skildpadder, der er blevet jaget af krybskytter og ramt af spyd er den hårde virkelighed i Caribien. Men takket være Jaguar Rescue Centre i Costa Rica, så er der mulighed for behandling. SE DE REDDEDE PADDER BLIVE SLUPPET FRI HER

Spiddet af krybskytter: Her bliver skildpadder reddet fra den visse død

Se de skaddede padder blive sat fri her (Foto: Caters News)

Fem mishandlede havskildpadder blev fundet døden nær i Caribien. De var bundet, spiddet og døden nær. De skadede dyr blev fragtet til Jaguar Rescue Centre i Puerto Viejo i Costa Rica. Her modtog de pleje og omsorg fra de ansatte.

To havskildpadder var i stand til at blive sat fri samme dag, som de ankom, mens de tre andre havde brug for mere behandling.

- Det ligner, de er blevet jaget med spyd, der knuser skjoldet og påvirker de indre organer, forklarer dyrlæge Fernando Alegre Alonso, der hjælper til på Jaguar Rescue Centre.

SE SKILDPADDERNE I KLIPPET OVEN FOR

Stakkels dyr: Derfor skal du ikke smide plastik i naturen

Lige nu er der kun mindre isolerede pools til de skadede dyr, men det er fint ifølge Fernando Alegre Alonso, der er i gang med mere langsigtede planer.

- Vi vil bygge et nyere marineområde, og lige nu er vi ved at lave en ny pool til skildpadderne, fortæller han til Caters News

SE SKILDPADDERNE BLIVE SLUPPET FRI I KLIPPET OVEN FOR.


Ekstra Bladet skrev for nylig om denne havskildpadde, der fik fjernet et 12 centimeter langt sugerør fra sin næse.
Stakkels dyr: Derfor skal du ikke smide plastik i naturen