Spies genoptager flyvninger efter konkurs

Efter rejseselskabet Thomas Cook gik konkurs, har det været uvist, om Spies genoptog deres rejser - de genoptager flyvningerne tirsdag

Hvordan er du stillet som forbruger, når et rejseselskab går konkurs? Få svaret her. Producer: Martin Lorentsen

Hvis man er taget afsted med Spies Rejser, skal man ikke være ræd for ikke at komme hjem.

Rejseselskabet har netop oplyst, at de genoptager flyvninger tirsdag 24. september. Der har været tvivl, om hvorvidt Spies-gæster ville kunne se frem til en flybillet hjem, efter Spies' ejer, rejseselskabet Thomas Cook, tidligere gik konkurs.

- Vi har fået en aftale i hus, som betyder, at vi kan komme på vingerne igen allerede i morgen.

- Hvilken slags aftale er det, der er tale om? Er det nogen andre fly, som I har chartret?

- Nej, det er generelt vores egne fly Thomas Cook Airlines Scandinavia, som jeg taler om. Og dem har vi fået på vingerne allerede i morgen, siger kommunikationschef i Spies Rejser Lisbeth Nedergaard.

På rejseselskabets hjemmeside skriver de følgende:

'Da Thomas Cook Airlines Scandinavia, som størstedelen af vores gæster flyver med, ejes af Thomas Cook Group, blev mange af vores gæster ramt af aflyste flyvninger i løbet af mandagen som følge af konkursen,' skriver Spies Rejser på deres hjemmeside.

Spies er langt fra det eneste danske rejseselskab, der slås med ejere der har store problemer med millionunderskud Foto: Julian Stratenschulte/picture-alliance/dpa/AP Samfund Spies langtfra alene: Flere giganter slås med millionunderskud

Problemer med betaling
Der er tilsyneladende også en del problemer med betaling ved hotellerne ved de forskellige rejsemål. Det forsikrer rejseselskabet dog, at der nok skal komme en løsning på.

'I løbet af de nærmeste dage kan der fortsat være problemer, hvilket vi beklager meget. Vi har løbende kontakt til de berørte parter for at løse dette,' skriver de.

Hvis ens fly i forvejen skulle være afgået tirsdag 24. september, er ens rejsetid den samme. Hvis man skulle have været hjemme, men venter på et fly, får man besked om afgang via sms.

Erhvervsnyheder Ansatte er i venteposition efter Thomas Cook-kollaps

Samfund Dansk flyselskab hjælper briter hjem efter Thomas Cook-konkurs

46 kommentarer
Vis kommentarer