Annonce:
Annonce:

Sportsbil kører forbi stopskilt: Så straffer dreng den med sit skateboard

Det kan godt være, bilen koster flere millioner, men derfor skal man stadig overholde færdselsreglerne. Det måtte føreren af en McLaren sportsbil sande, da en dreng med et skateboard gav ham en dyr lærestreg. Se episoden herunder

Genial lærestreg? Den er i hvert fald dyr. Se episoden herover. Video: Youtube/Paul Gonzo
Annonce:
Følg Samfund

Først hører man et dyt, kort efter et ordentligt brag efterfulgt af tilråb fra den forbløffede menneskemængde på fortovet.

Forinden ser man, hvordan en den dyre sportsbil af mærket McLaren har ignoreret et stopskilt og fortsat ud over fodgængerfeltet.

En ung fyr med et skateboard har smadret sit bræt ned i den orange bils forrude, og der går ikke fem sekunder, før manden på passagersædet sætter i fuld sprint efter skater-fyren, som løber for sit liv med skateboardet i sin favn.

Se optagelserne: Tidligere racerkører fræser amok på motorvej

Episoden blev fanget på video i byen Denver, Colorado, i USA, og selvom en del af 'the action' foregår udenfor kameraets linse, er der stadig mere end rigeligt drama.

Youtube-bruger Paul Gonzo forklarer, at han var ved filme solnedgangen, da bilen kørte forbi et stopskilt og var skyld i, at fyren faldt af sit skateboard.

'Passageren i McLaren-bilen råbte noget af ham, og det næste, jeg hørte, var SMASH! Forruden var fuldstændig smadret', skriver Paul Gonzo på sin Youtube-side.

'Ungen spurtede afsted, og passageren løb efter ham. Jeg har ingen anelse om, hvad der skete, efter at bilen kørte afsted. Jeg tænker, lærestregen her er, at man ikke skal køre forbi et stopskilt', slutter Paul Gonzo af.

Se den dyrebare lektion i videoen øverst i artiklen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: