Sportshal ryddet forgæves: Hvornår kommer flygtningene?

Bavnehøjhallen i København er lavet om til modtagelsescenter for flygtninge. Det betyder, at brugerne må lede efter alternativer. Men Bavnehøjhallen er stadig tom. SE HÅNDBOLDHOLDETS REAKTION HER

Sportshal ryddet forgæves: Hvornår kommer flygtningene?

Håndbold, fodbold og andet sport, der holder til ved Bavnehøjhallen, er i denne uge blevet flyttet. Det er fordi hallen skal fungere som modtagelsescenter for flygtninge.

Hallen står dog tom, mens de forskellige hold må træne andre steder. Det er dog ikke en permanent løsning.

- Københavns Politi og Københavns Kommune arbejder i øjeblikket på en mere langsigtet løsning for en egnet lokalitet til modtagelse af flygtninge i relation til vores beredskabsmæssige forpligtelser, fortæller Tom Struve, der er vicepolitiinspektør for Københavns Politi i Afdelingen for special- og udlændingekontrol.

SE HÅNDBOLDKLUBBENS REAKTION OVEN FOR.

Flygtninge passerer frit gennem Hovedbanegården

Hallen har plads til op mod 300 personer, men står tom. Det er Københavns politi, der står for driften, og de regner med, at de sædvanlige brugere af Bavnehøjhallen kan få deres hal tilbage i næste uge.

- Vi regner med først i næste uge at have en lokalitet klar, som ikke griber forstyrrende ind i planlagte idræts- og foreningsaktiviteter, udtaler Tom Struve fra Københavns politi.