Spritny fastfood-restaurant åbner ved motorvej: Men der er noget galt

Fastfood-kæden KFC lokker sultne bilister ved motorvejen nær Vejle. Problemet er bare, at der slet ikke ligger en KFC-restaurant. Endnu

KFC får en ny afdeling i Vejle. Skiltet er allerede sat op ved E45, men restauranten åbner først til efteråret. Foto: AP
KFC får en ny afdeling i Vejle. Skiltet er allerede sat op ved E45, men restauranten åbner først til efteråret. Foto: AP

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Har du kylling-abstinenser og kører langs motorvejen, så kan du ende med at blive overordentligt skuffet.

Syv kilometer fra Exxit 59 nord fra Vejle er der placeret et kæmpe skilt, hvor det tydeligt fremgår, at du kan få friturestegt KFC-kylling i massevis, hvis du drejer ind.

Problemet er bare, at der ikke ligger nogen KFC-restauranten på stedet. Endnu.

1. maj skrev Vejle Amts Folkeblad om det pudsige skilt, og Ekstra Bladet har efterfølgende været i kontakt med direktør hos Exxit 59, Helle Freundlich Andersen. Hun forklarer, at der er indgået en aftale med KFC, der ønskede at skiltet skulle op nu.

- Skiltet står der stadigvæk, og det kom op i forbindelse med en række andre skilte, som vi skulle have op på en stor pylon. Det sker helt efter aftale med KFC, siger Helle Freundlich Andersen.

Kostede kassen
- Kan du ikke godt se, at det er lidt problematisk at reklamere for en restaurant, der ikke en gang er bygget endnu?

- Nej, det kan jeg sådan set ikke. Ved du hvad, jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Det er jo klart, at der er nogle uhensigtsmæssige ting, når man skal sætte et så stort skilt op, men det lever vi med. Hvis I synes, at det er en dårlig ide med det skilt, så synes I det, griner Helle Freundlich Andersen.

Artiklen fortsætter under billedet

En kvik borger i lokalområdet havde sit kamera fremme, da skiltet blev sat op i midten af april. Foto: Privat
En kvik borger i lokalområdet havde sit kamera fremme, da skiltet blev sat op i midten af april. Foto: Privat
 

- Så I har ikke tænkt jer at pille det ned, så I ikke skuffer de kyllinghungrende danskere?

- Nej, hvis vi skal pille det ned, så skal vi ofre en million. Det gør vi ikke bare lige. Vi har brugt mange kræfter på byggetilladelser, kraner og mange andre, så det kan vi ikke. Desuden kommer der en KFC til efteråret. Tegningerne er på plads, byggeriet er i gang, og det hele er underskrevet, siger Helle Freundlich Andersen.

Alle er tilfredse
- I har ikke fået nogen klager på baggrund af Vejle Amts Folkeblads artikel?

- Nej. Vi har ikke fået en eneste henvendelse udover fra jer journalister. Alle er meget tilfredse med, at der kommer en KFC i lokalområdet, siger Helle Freundlich Andersen.

Foruden KFC er der også en reklame for McDonald's, Diner og tankstationen Circle K. De er alle tre åbne og funktionsdygtige allerede nu.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra direktør i KFC Danmark Bjartmar Trastarson, men han har ikke svaret på vores henvendelse.

Det er fortsat uklart, hvornår KFC åbner, men ifølge Helle Freundlich Andersen bliver det en gang i efteråret.

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

167 kommentarer
Vis kommentarer