Spritstiv mand påkørte ni parkerede biler

En 33-årig mand kan se frem til at skulle betale en betragtelig erstatning, efter at han fredag aften formåede at påkøre ikke mindre end ni biler i det centrale Århus

Video: Rasmus Laurvig/Byrd

Det kom til at gå hårdt ud over en række parkerede biler i Falstergade i Århus, da en 33-årig mand fredag aften besluttede at sætte sig bag rattet i sin bil i alkoholpåvirket tilstand.

Det skriver Lokalavisen Aarhus.

Den 33-årige spritbilist ramte nemlig ikke mindre end ni parkerede biler i gaden, hvorefter han ifølge politiet hastede væk fra stedet.

- Vi fik klokken 19.49 en anmeldelse om, at en personbil påkørte nogle personbiler i Falstergade og kørte væk i høj fart.

- Vi fik bilens nummerplade og et signalement af manden, og det førte til, at vi kunne standse bilen omkring Klostertorv, hvor der blev lavet en spritprøve-udånding på manden, siger vagtchef ved Østjyllands Politi, Morten Hansen.

Artiklen fortsætter under billederne..

Foto: Rasmus Laurvig/Byrd
Foto: Rasmus Laurvig/Byrd

Foto: Rasmus Laurvig/Byrd
Foto: Rasmus Laurvig/Byrd

Foto: Rasmus Laurvig/Byrd
Foto: Rasmus Laurvig/Byrd
 

Alkoholtesten viste ikke overraskende, at manden havde en højere promille end tilladt, hvorefter han blev anholdt og taget med på stationen til en blodrøve.

Manden er blevet løsladt igen, men kan ifølge vagtchefen se frem til en kedelig overraskelse, når tømmermændene efter fredagens eskapader har lagt sig.

 -Vi beslaglagde også manden bil. Han er blevet sigtet for spritkørsel med materiel skade, og der kommer en kæmpe erstatningskrav, når det er sket under påvirkning af alkohol, siger Morten Hansen.

110 kommentarer
Vis kommentarer