Stak af fra børnehave: Blev fundet 1,5 km væk

Da kæresteparret Daniel Nielsen og Mette Andreasen kom ned for at hente deres fireårige datter, befandt hun sig ikke i børnehaven. Først et par timer senere blev hun og en veninde fundet et godt stykke væk derfra

Se hvordan de to piger stak af fra børnehaven.

Det var noget af en overraskelse, der ventede forældreparret Daniel Nielsen og Mette Andreasen, da de skulle ned og hente deres fireårige datter, Cindy, i børnehaven Kernehuset i Hundige.

- Da vi kommer derned, kan vi ikke finde hende. Pædagogerne siger, at hun nok leger et sted ude i gården, men hun er væk. Vi kan se at hendes jakke er væk, og det samme er hende veninde Emilias, siger Daniel Nielsen til Ekstra Bladet.

Og det gør straks forældrene bekymrede.

- Jeg begynder at græde. Jeg bliver meget nervøs, for det burde jo ikke kunne ske. De er fire år, siger Cindys mor Mette Andreasen.

En intens jagt begyndte straks på de to piger, hvor både en pædagog og forældrene er ude at lede i nærområdet.

Det er først, da Daniel Andreasen får et opkald fra sin mor, at han kan ånde lettet op.

- Min mor ringer og siger, at de står foran hendes dør og råber farmor. Jeg blev meget lettet, men samtidig også voldsomt bekymret, fordi de både har krydset en befærdet vej og Hundige station, siger han.

Forældrene til de to små piger er meget utilfredse med den måde, som børnehaven har håndteret episoden.

- Vi har ikke engang fået en undskyldning. Jeg havde det virkeligt dårligt, da jeg afleverede hende i børnehaven i går, siger Emilias mor, Sanne Nordberg.

Greve Kommune bekræfter over for Ekstra Bladet, at episoden har fundet sted, og at de lige nu ser på sagen.

- Det er en sag, som vi ser alvorligt på, og det er desværre noget, der sker indimellem, siger Ulla Schmidt Nielsen, fagchef for dagtilbud i kommunen og fortsætter:

- Der bliver taget hånd om forældrene og personalet, der også blev forskrækket. Vi informerer selvfølgelig resten af forældregruppen men uden at gøre dem urolige.

0 kommentarer
Vis kommentarer