Stak snuden i den forkerte kagedåse: Derfor må du ALDRIG give din hund hash

Tony Costas sambos hund, Loki, var gået i den forkerte kagedåse. På tragisk og uheldig vis havde Loki spist en af Tonys venners hashkager. Se Lokis reaktion her

Tryk for at se Loki reaktion på den uheldige episode. (Video: Youtube/Tony Costa)
Følg Samfund

Det er muligt, at flere danskere har et liberalt forhold til cannabis. Men lad være med at give din hund noget af naturens grønne rusmiddel, den har ikke godt af det!

Loki, en Siberian Husky, racen der mest minder om ulven, havde på forunderlig vis fundet frem til og spist en hashkage. Den stakkels hund får det helt dårligt.

- Min sambo og jeg så film med nogle venner, da vi bemærkede, at min sambos hund flipper helt ud i sit hjørne, skriver Tony Costa som kommentar til videoen.

- Vi kom frem til, at Loki måtte have sneget sin ind i vores vens taske og spist en af hans hashkager. Vi kontaktede dyrlægen, som bad os om at holde øje med ham og vente. Dagen efter var Loki stadig skæv, men senere på aften var han normal igen, skriver Tony Costa.

Loki har det godt nok ikke spor rart.

I videoen, som du finder i toppen af denne artikel, kan du tydeligt se, hvordan Loki har mistet kontrollen over sin tunge, efter at han har spist kagen.

Videoen blev optaget i april måned. Tony har delt den på nettet af 'informative og underholdningsmæssige årsager'. Nu håber han, at han dermed kan hjælpe andre uheldige hundejere.

Loki skulle i øvrigt eftersigende være helt okay i dag.

Se hvordan Loki reagerer, efter at han har spist en hashkage i toppen af denne artikel.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+