Stedmoder smeltede hans ansigt - nu får Orem hjælp

Den kenyanske dreng, Orem, fik hældt kogende vand udover sig, da han var 10 år. Nu kan endelig se frem til et nyt ansigt

Den 21-årige Orem Onyango har de sidste mange år levet i et sandt mareridt.

Men nu ser det endeligt ud til at ende lykkeligt for den 21-årige kenyanske dreng. Han får snart et nyt ansigt.

Første operation finder sted den 14. september, oplyser en talsmand for organisationen til Ekstra Bladet.

Orem Onyango mistede som fireårig sin mor, og ikke længe efter giftede hans far sig med en ny kvinde, der kunne tage sig af Orem og hans to brødre.

Men den nye kvinde var ligesom i eventyrerne meget jaloux på Orems skønhed, og en morgen vækkede hun ham ved at hælde kogende vand ned over barnets ansigt, så det smeltede.

Den vansirede dreng flyttede hjem til sin storebror, som tog sig godt af ham, men han døde på tragisk vis to år senere.

Orem flyttede derefter hjem til en anden bror, som imidlertid ikke har vist ham den samme barmhjertighed, og derfor har Orem længe måttet overleve ved at tigge mad på gaden, hvor han gang på gang bliver ydmyget på grund af sit ansigt.

Men for et par år siden fandt hjælpeorganisationen Rise Up Society ham på gaden, hvor de behandlede ham for sandlopper, som havde inficeret hans hud.

Og det blev Orems redning. Organisationen startede derefter en kampagne for at rejse penge til dyre operationer, der kan give ham et mindre grotesk udseende, og give ham livsglæden tilbage.

Kampagnen har været i gang længe uden det helt store gennembrud, men da hjemmesiden Reddit bragte historien om Orem, er donationerne væltet ind.

Der er indtil videre doneret omkring halvdelen af de 60.000 dollars, som hans omfattende operationer kommer til at koste.

75 kommentarer
Vis kommentarer