Stefan sendte flot hilsen til politiet - og fik sit livs oplevelse

Stefan Swarchling sendte en flot julehilsen til Syd- og Sønderjyllands Politi. I mandags besøgte han politistationen

Stefan på seks år var i mandags på besøg hos Sydjyllands Politi, hvor han fik lov til at 'prøvekøre' en motorcykel. (Foto: Privatfoto)
Stefan på seks år var i mandags på besøg hos Sydjyllands Politi, hvor han fik lov til at 'prøvekøre' en motorcykel. (Foto: Privatfoto)
Følg Samfund

Seks-årige Stefan Swarchling fik i mandags lov til at prøve noget, som næsten alle små drenge synes er super sejt: At være politibetjent for en dag.

Lige siden Stefan var fire år gammel, har han vidst, at han vil være politibetjent, når han bliver stor. Derfor synes han også, at Syd- og Sønderjyllands Politi skulle have en julehilsen med i vinters.

- Jeg sad og skrev julekort, og så ville han også skrive et til politiet, og det skulle han da have lov til, fortæller Stefans mor, Nadia Swarchling, til Ekstra Bladet.

Stefans julehilsen til politiet. (Privatfoto)
Stefans julehilsen til politiet. (Privatfoto)
 

Familien havde ikke regnet med svar, så de blev noget overrasket, da de efterfølgende ikke bare modtog svar, men også en invitation til en rundvisning hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

Og i mandags kom dagen, som Stefan havde glædet sig til. Han fik ikke bare en rundvisning på politistationen, han fik også lov til at 'prøvekøre' en politimotorcykel.

- Han var rigtig, rigtig glad. Han synes, det var sejt, og han har allerede været hjemme og fortælle sin mormor om sit besøg, fortæller Stefans mor, Nadia Swarchling.

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.