Steven tog på druktur og kom hjem med pinlig tatovering: Frygter han aldrig finder kærligheden

- I øjeblikket synes jeg, det var en god idé, fortæller den 24-årig brite, der nu har fortrudt tatoveringen

Steven Laverty glemmer nok ikke drukturen med vennerne lige foreløbigt. Foto: Mercury Press.
Steven Laverty glemmer nok ikke drukturen med vennerne lige foreløbigt. Foto: Mercury Press.

24-årige Steven Laverty fra Storbritannien tog på en tredages druktur, og da han vågnede op fra sin brandert, opdagede han, at spejlbilledet så anderledes ud, end det plejede.

Destinationen for de tre dages druk var Irland, og noget tyder på, at Steven Laverty synes, at det irske udtryk 'what about ye', der betyder 'hvordan går det', lød ret sejt.

Imens vennerne en aften gik en tur ned til stranden, besluttede Steven Laverty i fuldskab sig for at få tatoveret udtrykket over sine øjenlåg.

Det skriver The Mirror.

- Det er lidt sløret det hele. Jeg fortryder det selvfølgelig nu, men i øjeblikket synes jeg, det var en god idé, siger han ifølge avisen.

Mon folk fremover vil spørge ham: 'Hvordan går det?'. Foto: Mercury Press.
Mon folk fremover vil spørge ham: 'Hvordan går det?'. Foto: Mercury Press.
 

Flere af hans venner frarådede ham at få den iøjnefaldende tatovering, og nu frygter han da også, at den vil forhindre, at han finder den store kærlighed.

- Det bliver måske en kamp at komme til at snakke med fremmede, især kvinder. For jeg ved ikke, hvordan jeg skal komme til at snakke med kvinder fremover. Bare stå og stirre på dem måske, fortæller han ifølge The Mirror.

Tatoveringen på øjenlågene er ikke Steven Laverty's første, men noget tyder på, at han i fremtiden vil blive husket for den.

41 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere