Annonce:
Annonce:

Stifter af nyt parti: I disse lande har de lavere IQ

Rasmus Paludan er klart med nyt parti, der skal hedde Stram Kurs

Rasmus Paludan mener, at folk fra Afrika gennemsnitligt har en lavere IQ end danskere. Han aner dog ikke, hvad hans egen IQ er. Video: Anthon Unger
Annonce:
Følg Samfund

Efter advokaten Rasmus Paludan forlod Nye Borgerlige, er han nu klar med et nyt parti med navnet Stram Kurs.

Det fortalte han lørdag i forbindelse med en demonstration mod en ny moske i Roskilde.

– Jeg opdagede, at Nye Borgerlige slet ikke havde den indstilling, som jeg havde. De lancerede sig som hårdere end DF, men det var de slet ikke.

– Pernille Vermund har sagt, at folk må have lov at dyrke deres religion, og at det skal man ikke blande sig i. Og jeg går ind for, at der ikke skal være islam i Danmark.

– Grundloven siger, at der er religionsfrihed, så længe man ikke udøver vold. Jeg mener, at islam ikke opfylder den betingelse. Jeg mener, at islam og muslimer udøver vold i forbindelse med deres religion, så jeg mener ikke, at mit mål at få islam ud af Danmark kræver en lovændring; jeg mener, at man skal forvalte loven mere korrekt, siger Rasmus Paludan, som vil have partiet i Folketinget.

Annonce:

Advokat udsat for hærværk igen

I en tale til demonstrationen lod han også forstå, at han mener, at der er befolkningsgrupper, der har en lavere intelligenskvotient.

- Japaner og kinesere har gennemsnitlig højeste IQ - betydelig over det europæere har - efter dem kommer nordeuropa og langt under det kommer Mellemøsten og Afrika, siger han.

- Hvis man kommer fra lande, som gennemsnitlig har en lavere IQ, er der nok en vis sandsynlighed for, at man har en lavere IQ end eksempelvis en dansker.

- Hvilke lande er det?

- Det er for eksempel afrikanske lande.

- Hvad er din egen IQ?

Annonce:

- Det har jeg ikke fået testet. Men jeg tror, at du misforstår, fordi det handler ikke om den enkelte person. Jeg tog et eksempel på en person, som ikke er så begavet, og så sagde jeg, at ud fra det, mener jeg godt, at det ikke kun gælder ham; det gælder også folk, som kommer fra afrika og som er muslimer, og som skal prøve at fungere i Danmark, og det mener vi ikke går så godt, siger Rasmus Paludan.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: