Stiller op til DM: Så mange hotdogs kværner Jens

Jens Hausgaard er i finalen i DM i hotdog. Ekstra Bladet fulgte ham i opvarmningen, og her kan du se, hvor mange af de lange, det lykkedes ædedolken at køre ned på kun fem minutter 

Selv når aftensmaden er fortæret, er der med garanti dem, der godt liiige kan finde på at smutte forbi pølsevognen og klemme en enkelt hotdog ned.

Men de ti finalister i årets 'DM i hotdog' er der ikke noget, der bare hedder en enkelt. De ti finalister fra hele landet har spist mellem 11-15 hotdogs på 15 minutter - alene for at kvalificere sig til finalen, som finder sted i Aalborg fredag.

840.000 kroner for to pølser, brød og en kakaomælk. Foto: Polfoto Samfund Vild pølseregning: 840.000 kroner for pølse med brød

En af deltagerne er 22-årige Jens Hausgaard fra København. Både han og appetitten er helt klar til fredag. Men for lige at varme op, har Ekstra Bladet udfordret ham for at se, hvor mange hotdogs han kan køre ned på kun fem minutter.

- Jeg har en taktik med at tage små bidder. For noget af det hårdeste er faktisk, at man får ondt i kæberne af at tygge, fortæller Jens Hausgaard til Ekstra Bladet.

Se hvor mange det lykkedes Jens Hausgaard at konsumere i indslaget øverst

41 kommentarer
Vis kommentarer