Støjberg om Kristian Jensen: Fik tårer i øjnene

Den måske kommende næstformand i Venstre, Inger Støjberg, blev meget rørt, da hun så en grædende Kristian Jensen annoncere, at han trådte tilbage

Se eller gense det opsigtsvækkende interview med en grådkvalt Kristian Jensen. Video: Ernst van Norde.
Følg Samfund

Selvom hun i øjeblikket ser ud til at skulle overtage pladsen som næstformand i Venstre, så blev Inger Støjberg alligevel ked af det, da hun så Kristian Jensen meddele sin afgang.

Det fortalte hun onsdag i et interview med 'Aftenshowet'.

Skulle have gjort det før
I interviewet fortæller Støjberg, at hun ikke var til stede den lørdag, hvor de to ledende figurer i partiet valgte at trække sig, da hun var til bryllup.

Inger Støjberg fik tårer i øjnene, da hun så Kristian Jensen meddele sin afgang. Foto: Tim Kildeborg Jensen
Inger Støjberg fik tårer i øjnene, da hun så Kristian Jensen meddele sin afgang. Foto: Tim Kildeborg Jensen
 

Men da hun mellem vielsen og receptionen fik mulighed for at se klippet, hvor en stærkt påvirket Kristian Jensen annoncerede sin beslutning, blev hun rørt.

- Jeg fik tårer i øjnene. Det gjorde jeg.

- Jeg synes, det er et uhyre stærkt interview, Kristian han giver, siger Inger Støjberg.

Ud over at være blevet påvirket af interviewet fortæller hun, at hun i samme ombæring ærgrede sig over, at hun først nu så den side af sin partifælle. 

- Det er uhyre stærkt af ham at sige tingene, som de er. Og dermed også vise alt det, som Kristian har i sig, og den person, han er.

- Nogle gange kan jeg godt ønske mig, at han havde vist det noget før. For dét der, det synes jeg bare var så stærkt, siger hun.

VU
Inger Støjberg kommer også ind på den personlige relation parti-kollegerne imellem. For når bølgerne går højt, som de har gjort i Venstre den sidste tid, så kan man risikere at glemme de venskabelige bånd.

- Jeg har jo været VU'er sammen med Kristian. Vi var ikke særlig gamle, da vi løb rundt og spillede paintball i en lade i Brande, eller hvor det var henne.

- Vi har godt nok diskuteret meget Kristian og Jeg. Vi har været kandidater i samme område og alle de her ting. Men når alt kommer til alt, så har vi jo meldt os ind i det her parti, fordi vi vil det her parti.

- Og når man så kan se, at man kommer ind i sådan en negativ spiral, så gør det noget ved én. Det gør simpelthen ondt, siger hun.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+