Stoppet for manglende barnesæde: Jeg har ingen børn!

En texansk mand og hans kone blev stoppet af politiet, der påstod, at han manglede et barnesæde til sit barn. Manden mente dog ikke, han havde et barn... Kort efter tabte han kæben

- Jeg har ikke noget barn! - Er du sikker? (Video: Newsflare)

En amerikansk mand fra Texas blev for nyligt stoppet af politiet i Hurst, Texas, da han var ude at køre med konen. Kort efter var hans liv ændret for altid - til det bedre, heldigvis.

Jarred Wright er en amerikansk veteran, der, som så mange andre tidligere udsendte soldater, lider af den psykiske lidelse 'posttraumatisk stresstilstand'. Den har betydet, at han af flere omgange har været indlagt på hospitalet det sidste halve år, og at han ofte bliver hastet på hospitalet med pludselige angstanfald.

Se også: Politiet hylder tre-årige Sofia: Ringede selv efter hjælp, da mor faldt om

Derfor er der intet at sige til, at han bliver nervøs, da politiet vinker ham ind til siden og vil tale med ham. Heldigvis viser det sig at være en lokal politimand, han har mødt før, og som har hjulpet ham før ved et slemt anfald. Efter at have hilst på hinanden, skruer politimanden dog bissen på kortvarigt:

- Jeg er nødt til at være ærlig. Grunden til, at jeg stoppede dig, er at du har et barn i bilen, men intet barnesæde.

Samfund - 27. feb. 2017 - kl. 19:23 Rørende video: Hund begraver sin døde bror efter tragisk ulykke

Jarred Wright fortæller forvirret politimanden, at han jo intet barn har. Han kigger endda bagud i bilen for at være helt sikker.

- Er du sikker? spørger politimanden herefter, mens Nikki, Jarreds kone, finder en graviditetstest frem i mellemtiden og overrasker sin tydeligt berørte mand, der på det nærmeste taber kæben over konens overraskelse, hun havde planlagt sammen med de to politimænd.

Se det overraskende og søde klip øverst.

83 kommentarer
Vis kommentarer