Stor tv-udbyder ramt af problemer

Eniig.dk er nede, fremgår det af tv-udbyderens hjemmeside

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix

Opdateret 18:30: Eniig.dk er oppe igen, men grundet stor kø vil alle kunder først kunne komme på igen omkring 20.00. Det oplyser Eniig.dk til Ekstra Bladet.

Det er ikke kun YouSee, der har problemer med teknikken nytårsdag.

Også hos eniig.dk, der har titusindvis af kunder landet over, er der problemer.

Det bekræfter presseansvarlig Henrik Højlund over for Ekstra Bladet.

- I forbindelse med en it-opdatering er der opstået en fejl i dataflowet. Og det bevirker desværre at en del af vores Waoo-kunder ikke kan se tv, siger han til Ekstra Bladet.

Ifølge Henrik Højlund er der taler om cirka 10.000 af selskabets i alt 125.000 kunder, der er ramt. Kunderne er fordelt rundt omkring i landet.

- Vi ved endnu ikke helt præcist, hvornår problemet er endeligt løst, men forhåbentlig bliver det i dag. Vi ved, at folk derude gerne vil kunne se tv, siger han videre.

Ifølge Henrik Højlund arbejdere teknikere på at løse problemerne et af gangen, så kunderne vil løbende få adgang.

På Eniigs hjemmeside mødes kunderne af denne besked.

- Kære kunde. Vi oplever i øjeblikket fejl på flere af vores IT-systemer. Det bevirker, at wifi, internet og tv ikke virker hos rigtig mange kunder. Det giver desværre lang ventetid på teknisk support, ligesom vores hjemmeside desværre også er nede, skriver tv-udbyderen på sin hjemmeside og fortsætter:

- Vi arbejder på højtryk for at løse disse fejl, men har desværre pt. ingen tidshorisont.

Problemerne er ved at være løst, fastslår Henrik Højlund, men der er fortsat folk, som ikke vil kunne komme på.

- Alle it-problemerne som vi har haft, har vi fået løst, men der stadigvæk kunder, der ikke kan komme på, fordi der har oparbejdet sig en kø, efter vi har haft problemer. Så alt virker, som det egentlig skal, men der er så stort tryk på for at få alt til at spille, som det skal.

82 kommentarer
Vis kommentarer