Storaktionær bekræfter Parken-interesse fra kapitalfond

Storaktionær bekræfter interesse fra udenlandsk kapitalfond

En gruppe af investorer vil overtage Parken Sport og Entertainment - herunder fodboldklubben FC København. Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen, udlægger her sagen. Producer: Martin Lorentsen

En af Parken Sport & Entertainments helt store aktionærer bekræfter nu ifølge dagbladet Børsen interessen fra den udenlandske kapitalfond  Redstone.

Adm. direktør i Lønmodtagernes Dyrtidsfond, Dorrit Vanglo, siger til mediet:

- Det er korrekt, at vi er blevet kontaktet af Redstone. De har nogle bag dem, som vi ikke hidtil har vidst, hvem var, og de er interesserede i Parken. Derfor ville de høre, om vi ville være interesserede i at sælge. Det har vi indgået i en dialog om, men vi har ikke lavet nogle aftale endnu, siger Dorrit Vanglo.

Hun fortsætter:

- Det er ikke meningen, at LD skal eje knap 30 pct. af Parken til evig tid. Så på de rigtige vilkår er aktierne til salg. Sådan er det at være professionel investor.

Tidligere i dag kunne mediet Inside Business afsløre den nye interesse for Parkens aktier. Det har dagen igennem sendt parkens aktier på himmelflugt. I skrivende stund er aktien oppe med  procent, og den handles lige nu til kurs 100.

27 kommentarer
Vis kommentarer