Stort DSB-kaos: Forsinkelser og billetsystem gik ned

DSB-kunderne kan igen købe billetter, efter DSB tidligere mandag var ramt af en it-fejl på billetsystemet

DSB er mandag morgen ramt af store problemer, da kunderne ikke kan købe billetter. Foto: Borberg Asger Ryø
DSB er mandag morgen ramt af store problemer, da kunderne ikke kan købe billetter. Foto: Borberg Asger Ryø

Opdateret 15:50 - DSB Kommunikation oplyser til Ekstra Bladet, at man igen kan købe billetter, efter DSB mandag blev ramt af en it-fejl på billetsystemet, der gjorde, at kunderne ikke kunne købe billet. Der kan dog stadig være udfald i appen, fortæller DSB.

Mandag var DSB ramt af store problemer. Kunderne kan således ikke købe billetter, mens der også har været forsinkelser på S-togene.

- Det er korrekt, at kunderne i øjeblikket ikke kan købe billetter. Vores bedste råd er, at man skal prøve at købe en billet, og hvis man ikke kan købe billet, skal man henvende sig til personalet i togene, siger DSB's pressevagt til Ekstra Bladet.

- Vi har sendt besked ud til alt vores togpersonale om, at der er en fejl i vores billetsystem. Vi har taget kontakt til alt personale, der har noget med billetter at gøre, så de ved det. På den måde skulle vi gerne undgå, at folk får en afgift, uddyber han.

Forsinkelser og færre S-tog
Det er dog ikke kun billetsystemet, som mandag voldt problemer for DSB. En fejl på sporskiftet ved Svanemøllen har nemlig gjort, at der kører færre S-tog, mens der samtidig kan opstå flere forsinkelser på de forskellige linjer.

- Den seneste melding, vi har fået, er, at arbejdet skulle vare resten af dagen. Det er det, vi har fået oplyst af Banedanmark, oplyser pressevagten til Ekstra Bladet.

DSB oplyser på deres hjemmeside, at S-togene mandag vil køre på følgende måder:

Linje A kører med færre S-tog mellem Solrød Strand og Hillerød og er eneste S-tog mellem Svanemøllen og Østerport. Linje A standser ekstra ved Bernstorffsvej.

Linje B kører med færre S-tog mellem Høje-Taastrup og Valby og igen mellem Svanemøllen og Farum.
Linje BX kører ikke.

Linje C kører med færre S-tog mellem Frederikssund og København H og igen som pendul mellem Hellerup og Klampenborg. Fra kl. 11 kører der kun togbusser mellem Hellerup og Klampenborg.

Linje E kører med færre S-tog mellem Køge og København H og igen mellem Bernstorffsvej og Holte. Linje F og H kører normalt.

DSB forventer, at S-togene igen vil køre som normalt tirsdag.

78 kommentarer
Vis kommentarer